Ik ben gastouder Louisa uit Rotterdam

 

Over Ik ben gastouder Louisa uit Rotterdam

Ik ben gastouder Louisa uit Rotterdam. Ik ben in 2014 begonnen als gastouder. Ik ben hiervoor peuterleidster geweest. Ik heb de opleiding spw gedaan. Ik heb de cursussen rugzak 1, 2 en 3, puk en co, allerlei cursussen gedaan. Ik heb zelf 3 kinderen van 12, 21 en 25. Die zijn aan het werk tijdens de opvang. Ik vind de aandacht aan ieder kind belangrijk. Ik vind het leuk om zomeractiviteiten, in de tuin spelen, liedjes zingen, tellen, kietelen, aanraken te doen. Ik werk met thema’s. Ik heb een vast dagritme met slapen eten en drinken. Met slapen haal ik de kindjes 1 voor 1 uit bed, zodat ze rustig wakker kunnen worden en aandacht krijgen.

Meer lezen
Naam
Louisa
Leeftijd
50
Woonplaats
Rotterdam
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20180681
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
15/08/2018
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Louisa uit Rotterdam. Ik ben in 2014 begonnen als gastouder. Ik ben hiervoor peuterleidster geweest. Ik heb de opleiding spw gedaan. Ik heb de cursussen rugzak 1, 2 en 3, puk en co, allerlei cursussen gedaan. Ik heb zelf 3 kinderen van 12, 21 en 25. Die zijn aan het werk tijdens de opvang. Ik vind de aandacht aan ieder kind belangrijk. Ik vind het leuk om zomeractiviteiten, in de tuin spelen, liedjes zingen, tellen, kietelen, aanraken te doen. Ik werk met thema’s. Ik heb een vast dagritme met slapen eten en drinken. Met slapen haal ik de kindjes 1 voor 1 uit bed, zodat ze rustig wakker kunnen worden en aandacht krijgen. Op dit moment heb ik 2 kinderen in de opvang van 2 jaar, 1 van 3 jaar en 2 van 1 jaar. Ik heb geen huisdieren. Ik woon in een eengezinswoning. Ik woon in een kindvriendelijke buurt. Ik heb een tuin en daar maak ik gebruik van. De speeltuintjes zijn op loopafstand. Ik maak gebruik van de auto. Ik heb een ledikantje en campingbedjes en een tweeling wandelwagen. Mijn uurtarief is 6 euro excl. luiers billendoekjes en babyvoeding. Voor de rest zit alles er bij in.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Louisa uit Rotterdam

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.