Leeftijd gastouder

25 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Waardenburg

LRK registratie

Locatie
Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder

Ik ben gastouder Lisanne uit Waardenburg. In 2014 na opleiding ben ik begonnen als gastouder bij de vraagouder thuis en na de geboorte van mijn dochter ben ik als gastouder begonnen bij mij thuis. Voordat ik gastouder werd was ik bezig met mijn opleiding. Ik heb de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Werk 4 gedaan. Ik heb de cursus EHBO gedaan. Ik heb samen met mijn vriend een dochter van 11 maanden. Wat ik belangrijk vind is dat ieder kind uniek is, spelende wijs leren de kinderen en veel naar buiten. Naar buiten afhankelijk van de leeftijd ontwikkeling. Ik heb een dagritme, zoals rond 10:30 uur fruit eten, lunchen en rond 15:00 uur yoghurt eten, maar de tijden zijn niet altijd stipt. Ik pas me aan de wensen van de ouders. Op het moment heb ik 4 kinderen in de opvang, met een flexibel rooster. De leeftijden van de kinderen zijn nu 0-2 jaar. Ik heb geen huisdieren. Ik woon in een 2 ondereen kap woning in een oude boerderij. Wij wonen midden in het dorp vlak bij het dorp centrum. Ja, we hebben een hele ruime tuin met een glijbaan en zandbak. Er zijn speeltuintjes in de buurt, maar ik maak er weinig gebruik van. Vlakbij is een bos waar we heen kunnen en af en toe naar de supermarkt wanneer we bijvoorbeeld een taart gaan maken. Ik maak er geen gebruik van alleen bij nood zal ik de auto gebruiken. We hebben een dochter en ik heb verschillende materialen tot mijn beschikking. Ik ben zeer flexibel qua opvang, maar ook verschillende soorten culturen en opvoedingsmethodiek.


Gastouder Lisanne
uit Waardenburg


Ik ben gastouder Lisanne uit Waardenburg. In 2014 na opleiding ben ik begonnen als gastouder bij de vraagouder thuis en na de geboorte van mijn dochter ben ik als gastouder begonnen.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.