Ik ben gastouder Lisanne uit Waardenburg

 

Over Ik ben gastouder Lisanne en vang graag bij u thuis op.

Per direct ben ik beschikbaar als gastouder bij u thuis!

Meer lezen
Naam
Lisanne
Leeftijd
24
Woonplaats
Waardenburg
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
Opvang
Opvang bij gezin thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 10.49
Beschikbaar vanaf
05/11/2019
LRK registratie
Nee

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Per direct ben ik beschikbaar als gastouder bij u thuis! Zelf woon ik (24) samen met mijn man en onze 2 dochters (4 jaar en 3 maanden) in Waardenburg. In 2014 heb ik het diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerkster niveau 4 behaald aan het ROC in Nijmegen. Ik ben in het bezit van het Ehbo-kinderen certificaat en heb een rijbewijs en eigen vervoer. Ik vind het fijn om met kinderen bezig te zijn, lekker er op uit naar het bos of thuis spelletjes spelen en knutselen. Wat ik zoek is een leuk gezin waar ik voor langere tijd 2 dagen in de week kan werken als gastouder aan huis. Mijn jongste dochter 3 maanden komt gezellig mee. Een gezin op 15 a 20 minuten rijafstand vanaf Waardenburg zou ideaal zijn. Graag zonder strenge geloofsovertuiging. Ik zou per direct bij een nieuw gezin kunnen starten. Deze 2 dagen zullen mijn enige werkdagen zijn. De andere 3 dagen houd ik vrij voor mijn eigen kinderen/huishouden. Incidenteel wisselen van dag kan dus ook vaak wel geregeld worden.

Uurtarief zal in overleg zijn met u i.v.m. uw gezinssamenstelling.

Bent u op zoek naar een gastouder bij u aan huis en spreekt mijn profiel u aan? neem dan contact op, wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen! M.v.g..Lisanne Sanders

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Lisanne en vang graag bij u thuis op.

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.