Naam gastouder
Lisanne

Leeftijd gastouder
24 jaar

Woonplaats
Waardenburg

Geslacht
Vrouw

Opvang
Opvang bij gezin thuis

Flexibele opvang

Uurtarief
€ 10.49

Beschikbaar vanaf
05/11/2019

LRK registratie

Per direct ben ik beschikbaar als gastouder bij u thuis! Zelf woon ik (24) samen met mijn man en onze 2 dochters (4 jaar en 3 maanden) in Waardenburg. In 2014 heb ik het diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerkster niveau 4 behaald aan het ROC in Nijmegen. Ik ben in het bezit van het Ehbo-kinderen certificaat en heb een rijbewijs en eigen vervoer. Ik vind het fijn om met kinderen bezig te zijn, lekker er op uit naar het bos of thuis spelletjes spelen en knutselen. Wat ik zoek is een leuk gezin waar ik voor langere tijd 2 dagen in de week kan werken als gastouder aan huis. Mijn jongste dochter 3 maanden komt gezellig mee. Een gezin op 15 a 20 minuten rijafstand vanaf Waardenburg zou ideaal zijn. Graag zonder strenge geloofsovertuiging. Ik zou per direct bij een nieuw gezin kunnen starten. Deze 2 dagen zullen mijn enige werkdagen zijn. De andere 3 dagen houd ik vrij voor mijn eigen kinderen/huishouden. Incidenteel wisselen van dag kan dus ook vaak wel geregeld worden.

Uurtarief zal in overleg zijn met u i.v.m. uw gezinssamenstelling.

Bent u op zoek naar een gastouder bij u aan huis en spreekt mijn profiel u aan? neem dan contact op, wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen! M.v.g..Lisanne Sanders

Locatie

Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder


Opvang 0 - 1 jaar

Opvang 1 - 4 jaar

Opvang 4 - 12 jaar

Opvangmomenten in de week
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.