Ik ben gastouder Linda uit Alphen aan den Rijn

 

Over Ik ben gastouder Linda uit Alphen aan den Rijn

Ik ben gastouder Linda uit Alphen aan den Rijn. Nieuw in Alphen aan den Rijn. Professionele kleinschalig kinderopvang bij gediplomeerd sph'er. Registratie landelijk register is bijna rond. Al eerder heb ik een kinderopvang aan huis gehad en ik heb dus al ervaring als geregistreerd Gastouder.

Meer lezen
Naam
Linda
Leeftijd
36
Woonplaats
Alphen aan den Rijn
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20180065
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
28/08/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Linda uit Alphen aan den Rijn. Nieuw in Alphen aan den Rijn. Professionele kleinschalig kinderopvang bij gediplomeerd sph’er. Registratie landelijk register is bijna rond. Al eerder heb ik een kinderopvang aan huis gehad en ik heb dus al ervaring als geregistreerd Gastouder. Ik heb gewerkt binnen de verstandelijk gehandicaptensector en heb extra specialisaties en ervaring met kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong. Ook heb ik gewerkt met doven, Respect voor elkaar en voor verschillen vind ik erg belangrijk. Iedereen is welkom. Door de kleinschaligheid kan ik kinderen bieden wat ze echt nodig hebben. samen maken we er een mooie en leerzame tijd van!

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Linda uit Alphen aan den Rijn

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.