Leeftijd gastouder

26 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 6

Flexibele opvang

Woonplaats

Nieuwegein

LRK registratie

Locatie
Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder

Beste ouder,

Mijn naam is Laura en ik ben 26 jaar, een enthousiaste ondernemende moeder van een meisje (1,5 jr). Vanaf januari 2021 wil ik kleinschalige opvang bij mij thuis gaan bieden aan kindjes van 0 tot 4 jaar.

Samen met mijn man en dochter woon ik in een rustige en kindvriendelijke omgeving (batau zuid) met een speeltuin voor en achter het huis en is goed te bereiken vanaf de snelweg (A2) Ons huis beschikt over een fijne achtertuin en een extra kamer met vaste bedjes en een verzorgingsplek voor de opvang kindjes. Op de benedenverdieping hebben we een ruime woonkamer met speelhoek en een grote tafel waaraan mooie knutsels gemaakt kunnen worden.

Het gastouderschap is voor mij nieuw, maar ik ben zeker niet nieuw in de kinderopvang. Ik heb de afgelopen jaren gewerkt in de gehandicaptenzorg en kinderopvang en beschik over de benodigde papieren voor het gastouderschap.

Tijdens de opvang van uw kind vind ik het belangrijk dat uw kind zich op zijn gemak voelt en kan spelen en ontwikkelen volgens eigen tempo. Ik vind het leuk om met de kinderen naar buiten te gaan en activiteiten te doen. Wandelen, knutselen, in de plassen stampen. Niets is te gek. Maar natuurlijk is er ook alle ruimte voor rust en vrij spel.

Vanaf januari 2021 bied ik opvang op dinsdag, woensdag, donderdag (vrijdag bij voldoende vraag) en is de opvang open tussen 6.30u en 18.00u. In overleg kan van deze tijden afgeweken worden.

Ik zie uit naar de komst van uw kindje en als er vragen zijn beantwoord ik die heel graag.

Groeten Laura

(belangrijk; Op dit moment beschik ik nog niet over een LRK nummer, omdat ik in januari pas start als gastouder. Uiteraard ik wil dat u wel kinderopvang toeslag aan kunt vragen, zal ik me vóór januari inschrijven in het LRK)


Gastouder Laura
uit Nieuwegein


Welkom bij gastouderopvang Villa Muis. Ik ben Laura, 26 jaar en ik ben een gezellige, creatieve en enthousiaste gastouder uit Nieuwegein.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.