Ik ben gastouder Jessica uit Papendrecht

 

Over Ik ben gastouder Jessica uit Papendrecht

Ik ben gastouder Jessica uit Papendrecht. Kinderopvang Disney biedt kleinschalige flexibele opvang aan voor maximaal 6 kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar. De opvang vind plaats in een eengezinswoning met tuin waar de kindjes lekker kunnen spelen.

Meer lezen
Naam
Jessica
Leeftijd
35
Woonplaats
Papendrecht
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20180063
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
11/07/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Jessica uit Papendrecht. Kinderopvang Disney biedt kleinschalige flexibele opvang aan voor maximaal 6 kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar. De opvang vind plaats in een eengezinswoning met tuin waar de kindjes lekker kunnen spelen. Dag en nachtopvang mogelijk, in overleg ook weekend opvang en vakantie opvang. Bij deze even wat over mijzelf. Ik ben Jessica, geboren in 1984, getrouwd in 2009 en moeder van een dochtertje geboren in 2012. Inmiddels al sinds 2000 werkzaam als oppas (in het begin) en later als gastouder. Ik ben in het het bezit van een HZW diploma en EHBO diploma en sta ingeschreven in het LRKP. Door de jaren heen heb ik meerdere online cursussen gevolgd en ook daar alle diploma’s van behaald. SPW3 opleiding heb ik gedaan maar helaas geen diploma behaald ivm. het vak Engels waarvoor ik gezakt ben.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Jessica uit Papendrecht

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.