Naam gastouder
Hanneke

Leeftijd gastouder
0 jaar

Woonplaats
Amersfoort

Geslacht
Vrouw

Opvang
Opvang bij gastouder thuis

Flexibele opvang

Uurtarief
€ 5,-

Beschikbaar vanaf
14/12/2019

LRK registratie

Beste Ouders, Even voorstellen : Ik ben Hanneke uit Amersfoort. En ben 33 jaar. Moeder van 3 kinderen van 9,7 en 3 jaar oud. Wij wonen samen met papa in Kattenbroek. Ook hebben wij een hondje DO! Alleen Do is niet bij de opvangkindjes aanwezig, tijdens de opvang zit ze in de keuken. Ik ben nu 8 jaar werkzaam als gastouder en geniet nog elke dag van alle gastkindjes die mijzelf ook jong houden 
Ik hou van een vast dagritme om de kinderen structuur en rust te brengen. Met daarin wel een wisselend programma. We ontbijten, eten fruit, lunchen, eten een tussendoortje en eten avondeten op vaste tijden gezellig met zijn allen aan tafel. Buiten de vaste tijden werk ik iedere maand met een wisselend thema. Dit word spelende wijs gedaan met KIKI. Dat is een beer die bij ons in de opvang woont. KIKI neemt ons iedere maand mee in een nieuw avontuur. Verder houden we erg van buiten spelen en hou ik ervan om veel met muziek bezig te zijn. Zijn het niet de leuke kinderliedjes die je hoort dan speel ik zelf wel een stukje op mijn alt-viool. Nieuwsgierig geworden?!?!? Jullie zijn altijd welkom om een keer te komen kijken!!

Locatie

Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder


Opvang 0 - 1 jaar

Opvang 1 - 4 jaar

Opvang 4 - 12 jaar

Opvangmomenten in de week
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.