Ik ben gastouder Hanneke uit Amersfoort

 

Over Ik ben gastouder Hanneke uit Amersfoort

Beste Ouders, Even voorstellen : Ik ben Hanneke uit Amersfoort. En ben 33 jaar. Moeder van 3 kinderen van 9,7 en 3 jaar oud. Wij wonen samen met papa in Kattenbroek. Ook hebben wij een hondje DO! Alleen Do is niet bij de opvangkindjes aanwezig, tijdens de opvang zit ze in de keuken.

Meer lezen
Naam
Hanneke
Leeftijd
0
Woonplaats
Amersfoort
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20180066
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
Beschikbaar vanaf
18/09/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Beste Ouders, Even voorstellen : Ik ben Hanneke uit Amersfoort. En ben 33 jaar. Moeder van 3 kinderen van 9,7 en 3 jaar oud. Wij wonen samen met papa in Kattenbroek. Ook hebben wij een hondje DO! Alleen Do is niet bij de opvangkindjes aanwezig, tijdens de opvang zit ze in de keuken. Ik ben nu 8 jaar werkzaam als gastouder en geniet nog elke dag van alle gastkindjes die mijzelf ook jong houden 
Ik hou van een vast dagritme om de kinderen structuur en rust te brengen. Met daarin wel een wisselend programma. We ontbijten, eten fruit, lunchen, eten een tussendoortje en eten avondeten op vaste tijden gezellig met zijn allen aan tafel. Buiten de vaste tijden werk ik iedere maand met een wisselend thema. Dit word spelende wijs gedaan met KIKI. Dat is een beer die bij ons in de opvang woont. KIKI neemt ons iedere maand mee in een nieuw avontuur. Verder houden we erg van buiten spelen en hou ik ervan om veel met muziek bezig te zijn. Zijn het niet de leuke kinderliedjes die je hoort dan speel ik zelf wel een stukje op mijn alt-viool. Nieuwsgierig geworden?!?!? Jullie zijn altijd welkom om een keer te komen kijken!!

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Hanneke uit Amersfoort

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.