Leeftijd gastouder

40 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Rotterdam

LRK registratie

Locatie
Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder

Ik ben gastouder Hakima uit Rotterdam. Ik ben begonnen doordat ik zelf in de kinderopvang heb gewerkt 4 jaar, van daaruit dacht ik ik wil graag voor mijzelf beginnen, en zo ben ik als gastouder begonnen, ik ben nu 4 jaar gastouder. Ik heb in de kinderopvang gewerkt als pedagogisch medewerker. Ik heb de opleiding SPW3 en HZW2 gedaan. Ik heb de cursus EHBO voor kinderen, verschillende cursus gevolgd via gastouderbureaus gevolgd. Ik heb zelf 5 kinderen van 11, 9, 6, 4 en 2 jaar. Ik woon ook samen met mijn partner. Ik vind het belangrijk dat een kind zichzelf kan zijn en kan ontplooien en ontwikkelen in het eigen tempo. De 5 R’s pas ik toe tijdens de opvang. Respect voor elkaar hebben vind ik belangrijk, ritme en regelmaat, rust inlassen bijvoorbeeld even alleen spelen. Ruimte is ook belangrijk voor het kind om te ontplooien. Hygiëne vind ik ook erg belangrijk.  Vooral dat kinderen zich op hun gemak voelen.  Ik vind alles leuk om te doen met de kinderen, de kinderen die ik op dit moment heb vinden poppenkast erg lek en knutselen is ook een activiteiten wat deze groep leuk vind. Buiten spelen vinden ze ook erg leuk, dansen en zingen. Regelmaat is belangrijk tijdens de dag. Volgens het dagprogramma verloopt de dag. Het kan soms anders verlopen, bijvoorbeeld bij mooi weer.  Op dit moment heb ik 3 kinderen per dag in de opvang. van 2, 3 en 1,5 jaar. Er zijn geen huisdieren. Ik woon in een kindvriendelijke buurt langs de haven op de begane grond, met een grote tuin. Speeltuin, veel natuur en de haven is in de buurt. Ik heb een eigen auto, daar maak ik ook gebruik van tijdens de opvang. Ik heb ophaal en breng service. Ik beschik over alle materialen om de kinderen op te kunnen vangen. Een ouder hoeft niet zelf eten mee te nemen, ze kunnen er voor kiezen om bij mij eten af te nemen, maar hier komen dan kosten bij kijken. Ik bied 3 pakketten aan, waar ouders uit kunnen kiezen. Mijn uurtarief is € 5.25.


Gastouder Hakima
uit Rotterdam


Ik ben gastouder Hakima uit Rotterdam. Ik ben begonnen doordat ik zelf in de kinderopvang heb gewerkt 4 jaar, van daaruit dacht ik ik wil graag voor mijzelf beginnen.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.

Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.