Naam gastouder
Geeske

Leeftijd gastouder
0 jaar

Woonplaats
Zeist

Geslacht
Vrouw

Opvang
Opvang bij gastouder thuis

Flexibele opvang

Uurtarief
€ 5

Beschikbaar vanaf
25/09/2019

LRK registratie
Ik ben Geeske, 37 jaar en al 14 jaar gelukkig getrouwd met Joost. Wij hebben zelf helaas geen kinderen. Ik ben opgeleid als maatschappelijk werker (HBO) en na een aantal verschillende banen ben ik drie jaar geleden voor mezelf begonnen als gastouder, een lang gekoesterde wens. Ik bied geborgenheid, gezelligheid en duidelijke kaders waarbinnen het kind zich veilig kan ontwikkelen. Ik kies voor gastouderopvang omdat het kleinschalig, huiselijk en voorspelbaar is.
Ik vind het belangrijk dat we goed contact met elkaar hebben, wat zijn jullie wensen en verlangens voor je kind, wat verwacht je van de opvang, wat zijn je eigen waarden en normen in de opvoeding? Ik ben zelf kerkelijk meelevend, in de opvang merk je dat aan een liedje zingen voor het eten en dat de kinderbijbel naast Dikkie Dik en Rupsje Nooitgenoeg in de kast staat.
Je kunt op maandag tot en met donderdag bij mij terecht. Qua tijden is in overleg eigenlijk alles bespreekbaar. Mijn uurtarief is 6,50. Dat is inclusief eten en drinken (geen flesvoeding) en exclusief luiers.
De dag ziet er meestal als volgt uit: 9.30/10.00 uur fruit en drinken, 11.30/12.00 uur broodje en melk, 15.00 uur drinken en tussendoortje. Maar als jouw kind een ander ritme heeft dan komen we vast tot een goede oplossing! Voor kinderen die overdag nog slapen heb ik campingbedjes.
Ik werk niet met vooraf vastgestelde thema’s maar ik grijp vragen van de kinderen en gebeurtenissen uit het dagelijks leven aan om over door te praten. Overal valt wel iets te leren; een spin in de tuin, de vuilniswagen, herfst, wie heeft jouw broodje gemaakt, welke dieren wonen op een boerderij… Ik lees veel voor, zing een hoop liedjes en verder vind ik het vooral belangrijk dat er ruimte is om te spelen en ervaren, zowel binnen als buiten. Er moet al zoveel in het leven. Als je klein bent mag je lekker kind zijn! Uiteraard doe ik wel mijn best het kind op zijn eigen niveau te prikkelen om nieuwe dingen te proberen.
Vrijblijvend kennismaken mag altijd, je bent bijzonder welkom.
Locatie

Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder


Opvang 0 - 1 jaar

Opvang 1 - 4 jaar

Opvang 4 - 12 jaar

Opvangmomenten in de week
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.