Leeftijd gastouder

37 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Warnsveld

LRK registratie

Locatie
Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder

hoi papa mama of verzorger! Leuk dat je even de tijd neemt om mijn profiel te bekijken. Sinds 2007 ben ik werkzaam als gastouder. Na een tijdje aan huis te hebben gewerkt ben ik in mijn (ons) huis begonnen. Ik werk met het educatieve programma Kiki, een leuke beer die maandelijks zorgt voor een ander thema. Hier gaan we over praten, lezen, knutselen en waar kan een uitje van doen. Ik ben een ondernemende gastouder, we gaan met regelmaat lekker aan de wandel, bijvoorbeeld naar de speeltuin, hertjes of een boodschap doen. We wonen in de buurt van een bos, waar we dan ook graag zijn. Maar ook in huis zijn we actief, lekker in de tuin (vies worden mag!) of in huis. Knutselen lezen spelen, maar er is ook zeker ruimte voor lekker relaxen, want soms hebben kindjes het wel even doof om niks te doen, een moment waar een filmpje kijken voldoende is. We eten gezellig gezamenlijk fruit en brood, en in de middag wat lekkers, een snoepje rijstwafel plak koek of een ijsje met lekker weer! Ik hanteer een redelijk vast ritme, maar bekijk van dag tot dag en kind tot kind hoe de behoeften liggen. Mijn openingstijden zijn ma-vr 7-18 maaar andere dagen en tijden kunnen evt in overleg. Jaar kan voor een impressie me volgens op fb, Gastouderopvang Froukje, hij is nog niet zo lang actief dus er staat nog niet zo heel veel op. Nog even een klein beetje over mijzelf: Ik ben sinds 2001 samen met mijn man (getrouwd 2010) We hebben helaas geen eigen kinderen, maar halen heel veel plezier uit de opvang kinderen. Ik zeg bewust ‘we’ gezien mijn man in ploegen werkt en er daardoor altijd een dagdeel bij is. De kinderen vinden het super leuk en lopen (vaak) met hem weg! We hebben 2 schattige langharige konijntjes met de namen Simba en Elsa en een poes die luistert naar de naam Nijntje. Zij is zeer schuw en is hierdoor vaak boven of buiten. Als ze de kinderen ziet kan ze blazen, maar uithalen heeft ze in nog nooit naar ze gedaan (ze is inmiddels bejaard) Verder hebben we een heerlijk ruim huis, lekker genoeg te spelen, van keuken tot werkbank en van boekje tot verkleedkleren en spelletjes en hebben we de luxe van een ruime tuin, met grote zandbak modderkeuken glijbanen en trampoline, ook de nodige auto’s en tractoren zijn aanwezig. Heeft u interesse gekregen, neemt u dan vrijblijvend contact met mij op


Gastouder Froukje
uit Warnsveld


hoi papa mama of verzorger! Leuk dat je even de tijd neemt om mijn profiel te bekijken. Sinds 2007 ben ik werkzaam als gastouder. Na een tijdje aan huis te hebben gewerkt ben ik in mijn (ons) huis begonnen. Ik werk met het educatieve programma Kiki, een leuke beer die maandelijks zorgt voor een ander thema. Hier gaan we over praten, lezen, knutselen en waar kan een uitje van doen. Ik ben een ondernemende gastouder, we gaan met regelmaat lekker aan de wandel, bijvoorbeeld naar de speeltuin, hertjes of een boodschap doen.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.