Naam gastouder
Eunice

Leeftijd gastouder
0 jaar

Woonplaats
Rotterdam

Geslacht
Vrouw

Opvang
Opvang bij gezin thuis

Flexibele opvang

Uurtarief
€ 5

Beschikbaar vanaf
10/09/2019

LRK registratie

Ik ben gastouder Eunice uit Rotterdam en ik ben momenteel werkzaam als gastouder. Op dit moment heb ik nog ruimte voor een aantal gastkinderen. Ik ben full-time inzetbaar van Maandag t/m Vrijdag (Weekend in overleg). U kunt bij mij terecht van 7:00-19:00 (latere uren mogelijk indien nodig).

Kinderen zijn eerlijk en brengen zoveel vreugde en liefde met zich mee. Ik houd van kinderen en heb ze graag om mij heen. Het geeft mij voldoening om kinderen te verzorgen, ze een leuke en actieve dag te bezorgen en een steentje bij te dragen in hun opvoeding/ontwikkeling. In deze branche hoor ik thuis.

De zorg voor mijn gastkinderen neem ik heel serieus. U kunt van mij inzet, flexibiliteit en kwaliteit in mijn werk verwachten. Ik ben in het bezit van een gastouderdiploma, Ervaring van 10jaar, EHBO-certificaat en een VOG-verklaring. Eventuele vragen beantwoord ik graag.

Met vriendelijke groet,
Eunice

Locatie

Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder


Opvang 0 - 1 jaar

Opvang 1 - 4 jaar

Opvang 4 - 12 jaar

Opvangmomenten in de week
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.