Ik ben gastouder Esther uit Den Haag

 

Over Ik ben gastouder Esther uit Den Haag

Ik ben Esther en ik ben 32 jaar oud. Ik woon samen met mijn man en zoontje Daley in Ypenburg (Den Haag). Wij wonen in de wijk Morgenweide in Ypenburg, op de grens van Nootdorp en Rijswijk. Onze knusse, gezellige eengezinswoning ligt aan een (nagenoeg) autovrije straat. Omligwende plaatsen als Den Haag, Pijnacker en Zoetermeer zijn met de auto gemiddeld 10 minuten bij ons vandaan (snelweg A12 afslag Nootdorp) Tevens zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer met tram 19 en tram 15, halte Gruttosingel Den Haag.

Meer lezen
Naam
Esther
Leeftijd
32
Woonplaats
Den Haag
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
23/09/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben Esther en ik ben 32 jaar oud. Ik woon samen met mijn man en zoontje Daley in Ypenburg (Den Haag). Wij wonen in de wijk Morgenweide in Ypenburg, op de grens van Nootdorp en Rijswijk. Onze knusse, gezellige eengezinswoning ligt aan een (nagenoeg) autovrije straat. Omliggende plaatsen als Den Haag, Pijnacker en Zoetermeer zijn met de auto gemiddeld 10 minuten bij ons vandaan (snelweg A12 afslag Nootdorp) Tevens zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer met tram 19 en tram 15, halte Gruttosingel Den Haag. Ik snap hoe moeilijk het is om je kindje naar de opvang te brengen. Mijn opvang is kleinschalig waardoor er veel persoonlijke aandacht is. Ik ben een warme gastouder en ik vind het belangrijk dat de kindjes zich hier thuis voelen. Ik ben gediplomeerd ‘Maatschappelijke Zorg -VIG’ en ik ben in het bezit van het basisdiploma kinderEHBO. Mijn woning is hygiënisch, huisdiervrij, rookvrij en voldoet aan de veiligheidsnormen en eisen van de GGD. Ik hou ervan om er lekker op uit te gaan, de kinderboerderij, de speeltuin of naar het bos Binnenshuis is er natuurlijk ook genoeg te beleven. Aan tafel samen knutselen en kleuren of cakejes bakken in de keuken. Voorlezen, dansen, muziek maken en samen leren. Rust en regelmaat zijn ook een belangrijke factor binnen de opvang. Ik maak graag met jullie kennis! Groetjes Esther

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Esther uit Den Haag

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.