Ik ben gastouder Demelza uit Heemskerk

 

Over Ik ben gastouder Demelza uit Heemskerk

Met mijn ruime ervaring als gastouder én in het ouderschap weet ik precies wat een kind nodig heeft om zich goed te kunnen ontwikkelen. Bij mij vind uw kind een veilige, ontspannen basis met alle rust en ruimte om te wennen en zich te hechten. Om een parttime plekje te vinden in ons gezin en om samen met de andere kindjes heel veel plezier te hebben.

Meer lezen
Naam
Demelza
Leeftijd
0
Woonplaats
Heemskerk
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20180786
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
03/10/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Met mijn ruime ervaring als gastouder én in het ouderschap weet ik precies wat een kind nodig heeft om zich goed te kunnen ontwikkelen. Bij mij vind uw kind een veilige, ontspannen basis met alle rust en ruimte om te wennen en zich te hechten. Om een parttime plekje te vinden in ons gezin en om samen met de andere kindjes heel veel plezier te hebben. We gaan er op uit, een picknick in de speeltuin, een wandeling in het bos of een bezoekje aan de kinderboerderij. We knutselen, spelen (ontwikkelingsgerichte) spelletjes met kiki en genieten van wat de dag ons brengt! En uiteraard ontspannen en slapen we ook heerlijk allemaal in ons eigen bedje om weer op te laden. Voor mij is een kind dat blij komt spelen en zich thuis voelt bij ons het mooiste wat er is! En als ik de ouders dan ook nog eens die moeilijk vindbare (flexibele) 24/7 opvang kan bieden…… wat brengen we dan wel niet te weeg 😀 Evt. BSO mogelijk vanaf de Bareel. Ik kijk uit naar onze kennismaking!

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Demelza uit Heemskerk

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.