Leeftijd gastouder

43 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 4

Flexibele opvang

Woonplaats

Rotterdam

LRK registratie

Locatie
Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder

Ik heb altijd opgepast en heb activiteiten begeleiding opleiding gedaan, sociaal pedagogische hulpverlening . Ik heb kinder revalidatie  12 en half jaar gewerkt therapeutische peuters groep met gebaren taal (baby gebaren) en dan uitbreiden. Als pedagogische begeleiding, bezig met peutergroepen en ook individueel bezig zoals verslagen schrijven, communicatie met ouders, overleg maatschappelijke werk in een team bezig, advies geven aan ouders. Ik heb een EHBO-cursus en sensorisch integratie problematisch de cursus werd binnen het bedrijf gedaan. Ik woon samen met mijn dochter van 9 jaar, mijn man en kat, konijn. Ik vind dat de kinderen veilig en gezien moeten worden. Ook vind ik het belangrijk dat de kinderen mogen zijn hoe ze zijn. Maar ook vrolijk rond lopen. Ik doe activiteiten zoals lekker buiten zoals wandelen  in het bos,  knutselen,  tekenen, puzzelen maar hou ook graag van boekjes lezen, liedjes zingen en met blokjes spelen. De kinderen komen 7 uur ’s ochtends naar binnen en dan gaan we even met elkaar kletsen, vragen stellen hoe de dag was en lekker laten spelen. Daarna eten aan tafel en aankleden, in de auto stappen de kinderen richting school brengen. Bij de terug weg naar de speeltuin en weer in de auto en dan naar de kinderboerderij of naar huis elke dag is het verschillend. Rond 12 uur eten we brood en drinken we een smoothie erbij. Er zijn ook kinderen die een dutje doen en eventueel wordt er ook zindelijkheid- training uitgevoerd. Rond kwart voor 3 gaan wij de kinderen van school ophalen en dan de kinderen buiten laten spelen . Als we naar huis gaan, gaan we met de kinderen s’ avonds iets eten zoals stamppot of tussendoortje een appeltje. Rond half 6 worden ze opgehaald. Op dit moment heb ik 3 kinderen, mijn eigen kind ook op de opvang. De leeftijden zijn 2 jaar,4 jaar, 6 jaar en 9 jaar. Ik heb huisdieren, ik laat de dieren even aan de kinderen zien. De kat is heel erg bang de ene keer wordt er geaaid en andere keren ook niet. Het konijn zit in het hok en komt niet eruit en af en toe mogen de kinderen die ook aaien. Ik woon in een rijtjes huis met een grote tuin en een trampoline.  Ik woon in een gezellige buurt met een kinderboerderij. Ik heb een tuin en er wordt gebruik gemaakt van een trampoline, glijbaan en een bak met speelgoedjes en  fietsjes die in de tuin staan. Wij gaan naar de kinderboerderij, speeltuin en naar het bos. (In de zomer naar het peuterbadje). Ik heb een auto van 7 personen. Ik heb een kinder wagen (tweeling wagen) losse buggy en ook  6 auto stoelen met hoesjes erom heen, 3 ledikantjes, houten bedjes, speciale bedjes en slaapzakken. Ik vind belangrijk dat ik open contact heb met de ouders.


Gastouder Christa
uit Rotterdam


Ik heb altijd opgepast en heb activiteiten begeleiding opleiding gedaan, sociaal pedagogische hulpverlening . Ik heb kinder revalidatie  12 en half jaar gewerkt therapeutische peuters groep met gebaren taal (baby gebaren) en dan uitbreiden. Als pedagogische begeleiding, bezig met peutergroepen en ook individueel bezig zoals verslagen schrijven, communicatie met ouders, overleg maatschappelijke werk in een team bezig, advies geven aan ouders. Ik heb een EHBO-cursus en sensorisch integratie problematisch de cursus werd binnen het bedrijf gedaan. Ik woon samen met mijn dochter van 9 jaar, mijn man en kat, konijn. Ik vind dat de kinderen veilig en gezien moeten worden. Ook vind ik het belangrijk dat de kinderen mogen zijn hoe ze zijn. Maar ook vrolijk rond lopen.

Opvang bij gezin thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.

gastouderbureau

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.