Ik ben gastouder Carolien uit Teteringen

 

Over Ik ben gastouder Carolien uit Teteringen

Beste ouders, Sinds 2006 werk ik met veel plezier als gecertificeerde gastouder. Mijn naam is Carolien van der Haven, ik ben 51 jaar oud en zelf ook moeder. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bied ik kinderopvang aan in een warme en huiselijke omgeving. Hierbij staat de sociale omgang en plezier maken voorop. Zowel in de ruime woonkamer als in de kindvriendelijke achtertuin zijn er voldoende mogelijkheden voor activiteiten en spel. Ik woon in een rustige woonwijk op loopafstand van diverse speeltuinen en het bos om de hoek. Ik ben een voorstander van de drie R 's . Rust, reinheid en regelmaat. Daarnaast vind ik het leuk om met de kinderen te zingen en te dansen en grote hutten te bouwen in de tuin of woonkamer. Muffins bakken doen wij ook regelmatig met elkaar. Uiteraard ben ik in het bezit van alle benodigde diploma's. Goed contact met de ouders vind ik belangrijk. Daarom zorg ik altijd voor een goede mondelinge overdracht en desgewenst een heen- en weerschriftje. U kunt mij bellen of mailen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ook kan ik u referenties geven.  

Meer lezen
Naam
Carolien
Leeftijd
51
Woonplaats
Teteringen
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5.75
Beschikbaar vanaf
04/10/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Beste ouders, Sinds 2006 werk ik met veel plezier als gecertificeerde gastouder. Mijn naam is Carolien van der Haven, ik ben 51 jaar oud en zelf ook moeder. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bied ik kinderopvang aan in een warme en huiselijke omgeving. Hierbij staat de sociale omgang en plezier maken voorop. Zowel in de ruime woonkamer als in de kindvriendelijke achtertuin zijn er voldoende mogelijkheden voor activiteiten en spel. Ik woon in een rustige woonwijk op loopafstand van diverse speeltuinen en het bos om de hoek. Ik ben een voorstander van de drie R ‘s . Rust, reinheid en regelmaat. Daarnaast vind ik het leuk om met de kinderen te zingen en te dansen en grote hutten te bouwen in de tuin of woonkamer. Muffins bakken doen wij ook regelmatig met elkaar. Uiteraard ben ik in het bezit van alle benodigde diploma’s. Goed contact met de ouders vind ik belangrijk. Daarom zorg ik altijd voor een goede mondelinge overdracht en desgewenst een heen- en weerschriftje. U kunt mij bellen of mailen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ook kan ik u referenties geven.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Carolien uit Teteringen

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.