Leeftijd gastouder

53 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 6.00

Flexibele opvang

Woonplaats

Teteringen

LRK registratie

Locatie
Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder

Beste ouders, Sinds 2006 werk ik met veel plezier als gecertificeerde gastouder. Mijn naam is Carolien van der Haven, ik ben 51 jaar oud en zelf ook moeder. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bied ik kinderopvang aan in een warme en huiselijke omgeving. Hierbij staat de sociale omgang en plezier maken voorop. Zowel in de ruime woonkamer als in de kindvriendelijke achtertuin zijn er voldoende mogelijkheden voor activiteiten en spel. Ik woon in een rustige woonwijk op loopafstand van diverse speeltuinen en het bos om de hoek. Ik ben een voorstander van de drie R ‘s . Rust, reinheid en regelmaat. Daarnaast vind ik het leuk om met de kinderen te zingen en te dansen en grote hutten te bouwen in de tuin of woonkamer. Muffins bakken doen wij ook regelmatig met elkaar. Uiteraard ben ik in het bezit van alle benodigde diploma’s. Goed contact met de ouders vind ik belangrijk. Daarom zorg ik altijd voor een goede mondelinge overdracht en desgewenst een heen- en weerschriftje. U kunt mij bellen of mailen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ook kan ik u referenties geven.

Met vriendelijke groet,

Kiki Kinderopvang

Carolien van der Haven

 


Gastouder Carolien
uit Teteringen


Beste ouders, Sinds 2006 werk ik met veel plezier als gecertificeerde gastouder. Mijn naam is Carolien van der Haven, ik ben 51 jaar oud en zelf ook moeder. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bied ik kinderopvang aan in een warme en huiselijke omgeving. Hierbij staat de sociale omgang en plezier maken voorop. Zowel in de ruime woonkamer als in de kindvriendelijke achtertuin zijn er voldoende mogelijkheden voor activiteiten en spel. Ik woon in een rustige woonwijk op loopafstand van diverse speeltuinen en het bos om de hoek. Ik ben een voorstander van de drie R 's . Rust, reinheid en regelmaat. Daarnaast vind ik het leuk om met de kinderen te zingen en te dansen en grote hutten te bouwen in de tuin of woonkamer. Muffins bakken doen wij ook regelmatig met elkaar. Uiteraard ben ik in het bezit van alle benodigde diploma's. Goed contact met de ouders vind ik belangrijk. Daarom zorg ik altijd voor een goede mondelinge overdracht en desgewenst een heen- en weerschriftje. U kunt mij bellen of mailen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ook kan ik u referenties geven.  

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.