Ik ben gastouder Bo uit Haarlem

 

Over Ik ben gastouder Bo uit Haarlem

Dag lieve gezinnen, Mijn naam is Bo, ik ben 28 jaar en heb al 15 jaar oppaservaring waarvan nu bijna drie jaar als gastouder. Ik heb ervaring met kinderen van alle leeftijden, kinderen met taalproblemen, tweelingen, meerdere kinderen tegelijk en van baby tot tiener. Vanaf 1 november 2019 start ik gastouderopvang bij mij in Gorinchem. De opvang zal zijn in een leuke eengezinswoning met afsluitbare tuin en genoeg slaap- en speelplek voor de kinderen. Ik vang maximaal 5 kinderen op totdat ze naar de basisschool gaan.

Meer lezen
Naam
Bo
Leeftijd
0
Woonplaats
Haarlem
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
2019484
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 3
Beschikbaar vanaf
04/11/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Dag lieve gezinnen, Mijn naam is Bo, ik ben 28 jaar en heb al 15 jaar oppaservaring waarvan nu bijna drie jaar als gastouder. Ik heb ervaring met kinderen van alle leeftijden, kinderen met taalproblemen, tweelingen, meerdere kinderen tegelijk en van baby tot tiener. Vanaf 1 november 2019 start ik gastouderopvang bij mij in Gorinchem. De opvang zal zijn in een leuke eengezinswoning met afsluitbare tuin en genoeg slaap- en speelplek voor de kinderen. Ik vang maximaal 5 kinderen op totdat ze naar de basisschool gaan. Vanaf 1 september krijg ik de sleutel van het huis maar eerder kennismaken is ook zeker mogelijk. Het is huis ligt om de hoek van het stadspark met speeltuinen en kinderboerderij dus hartstikke leuk om te gaan wandelen met de kinderen. De opvangdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag. Ik verzorg enkel hele en vaste gezellige opvangdagen. Opvanguren in overleg maar over het algemeen tussen 08:00-18:00. Laten we vooral in contact komen om kennis te maken! Groetjes Bo

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Bo uit Haarlem

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :
    Maandag
  • :
    Dinsdag
  • :
    Woensdag
  • :
    Donderdag
  • :
    Vrijdag
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.