Ik ben gastouder Bianca uit Lelystad

 

Over Ik ben gastouder Bianca uit Lelystad

Hallo allemaal wij zijn de familie van der spek. Ons gezin bestaat uit zoontje levi(4) en dochtertje beau (2).en natuurlijk papa(Sebastiaan) & mama(Bianca). En wij zijn opzoek naar flexibele opvang voor onze kinderen

Meer lezen
Naam
Bianca
Leeftijd
28
Woonplaats
Lelystad
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 6.15
Beschikbaar vanaf
06/11/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Nou zoals jullie weten zijn wij de familie van der spek. Wij zijn opzoek naar flexibele opvang voor beide kinderen voor beau zal dit meer uur zijn als voor levi want levi zit al op de basisschool dus die hoeft alleen vso en bso ook dient hij hierdoor wel gehaalt en gebracht te worden naar school dat is het ichtus in de zuiderzeewijk. Beau zal je wel meerdere hele dagen of halve dagen in de opvang hebben. Wij zoeken een gastouder in de buurt van de zuiderzeewijk of op fietsafstand richting of makkelijke route naar het station. Dit omdat ik bianca alleen maar een fiets heb en Daar dus afhankelijk van ben. Beau heeft moeite met afscheid nemen en zal dan ook de eerste periode veel huilen en boos zijn dus we zoeken iemand die sterk in de schoenen staat en niet zomaar op of toe geeft.levi heeft een lichte vorm van autisme hij is goed te corrigeren en te benaderen wij voorzien daarin dan ook geen problemen. Is dit een uitdaging die jij graag aan wilt gaan dan horen we graag van u.

Met vriendelijke groet, familie van der spek.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Bianca uit Lelystad

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.