Naam gastouder
Arianne

Leeftijd gastouder
0 jaar

Woonplaats
Harderwijk

Geslacht
Vrouw

Opvang
Opvang bij gastouder thuis

Flexibele opvang

Uurtarief
€ 5

Beschikbaar vanaf
02/09/2019

LRK registratie

Ik ben gastouder Arianne uit Harderwijk

Ik ben in 2010 begonnen als gastouder. Ik werkte bij een peuterspeelzaal en ik vond persoonlijk de groepen te groot waardoor ik geen individuele aandacht kon geven aan de kinderen. Ik vind de ontwikkeling van de kinderen erg interessant en dit kon ik binnen de peuterspeelzaal niet volgen. Vandaar dat ik de keuze heb gemaakt om als gastouder aan het werk te gaan. Ik voel mij als gastouder veel meer betrokken bij de kinderen.

Ik heb de opleiding Onderwijs Assistent niveau 4 afgerond.Daarnaast ben ik in het bezit van een geldig EHBO certificaat en heb ik verschillende workshops en informatie avonden bijgewoond.Ik ben getrouwd en wij hebben zelf 2 kindjes van 3 jaar en van 0 jaar.

Ik vind het belangrijk de ontwikkeling te volgen in een kleine groep, daarnaast vind ik de persoonlijke band met kindjes en ouders erg belangrijk. Ik sta voor een huiselijke en betrokken sfeer waarbij de ontwikkeling van de kindjes duidelijk gevolgd wordt.

Ik vind het leuk om te knutselen met de kindjes aan de hand van verschillende thema’s. Daarnaast ga ik graag naar de kinderboerderij, naar de winkel, de ballenbak, uitstapjes en leeftijdsgerichte spelletjes te spelen.

Ik woon in de buurt van een leenhuis waar ik speelgoed kan lenen die betrekking hebben op de leeftijd. Daarnaast leren we al spelenderwijs de kleuren door ze te benoemen.

Ik hanteer een vast dagritme, tot 9 uur komen de kindjes binnen, half 10/10 uur fruit en drinken, boekje lezen of spel aan tafel, buiten spelen, half 12 boterham, half 1 slapen, 3 uur koekje en drinken, vanaf 4 uur worden de kindjes opgehaald.

Ik heb op dit moment 3 kindjes over de week verdeeld, vanaf maart heb ik 7 kindjes over een week verdeeld.We hebben kippen in onze tuin en daar is altijd direct toezicht op.Ik woon in een eengezinswoning in kindvriendelijke buurt. Met een tuin en aangrenzend een speeltuin.

Ik maak voornamelijk gebruik van de bakfiets en de auto.Ik heb een wandelwagen, stapelbed ledikant, normaal ledikantje, stretchers voor oudere kindjes en dergelijke. Alles om de opvang op een juiste wijze uit te voeren is aanwezig.

Locatie

Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder


Opvang 0 - 1 jaar

Opvang 1 - 4 jaar

Opvang 4 - 12 jaar

Opvangmomenten in de week
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.