Leeftijd gastouder

2 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Harderwijk

LRK registratie

Locatie
Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder

Ik ben gastouder Arianne uit Harderwijk

Ik ben in 2010 begonnen als gastouder. Ik werkte bij een peuterspeelzaal en ik vond persoonlijk de groepen te groot waardoor ik geen individuele aandacht kon geven aan de kinderen. Ik vind de ontwikkeling van de kinderen erg interessant en dit kon ik binnen de peuterspeelzaal niet volgen. Vandaar dat ik de keuze heb gemaakt om als gastouder aan het werk te gaan. Ik voel mij als gastouder veel meer betrokken bij de kinderen.

Ik heb de opleiding Onderwijs Assistent niveau 4 afgerond.Daarnaast ben ik in het bezit van een geldig EHBO certificaat en heb ik verschillende workshops en informatie avonden bijgewoond.Ik ben getrouwd en wij hebben zelf 2 kindjes van 3 jaar en van 0 jaar.

Ik vind het belangrijk de ontwikkeling te volgen in een kleine groep, daarnaast vind ik de persoonlijke band met kindjes en ouders erg belangrijk. Ik sta voor een huiselijke en betrokken sfeer waarbij de ontwikkeling van de kindjes duidelijk gevolgd wordt.

Ik vind het leuk om te knutselen met de kindjes aan de hand van verschillende thema’s. Daarnaast ga ik graag naar de kinderboerderij, naar de winkel, de ballenbak, uitstapjes en leeftijdsgerichte spelletjes te spelen.

Ik woon in de buurt van een leenhuis waar ik speelgoed kan lenen die betrekking hebben op de leeftijd. Daarnaast leren we al spelenderwijs de kleuren door ze te benoemen.

Ik hanteer een vast dagritme, tot 9 uur komen de kindjes binnen, half 10/10 uur fruit en drinken, boekje lezen of spel aan tafel, buiten spelen, half 12 boterham, half 1 slapen, 3 uur koekje en drinken, vanaf 4 uur worden de kindjes opgehaald.

Ik heb op dit moment 3 kindjes over de week verdeeld, vanaf maart heb ik 7 kindjes over een week verdeeld.We hebben kippen in onze tuin en daar is altijd direct toezicht op.Ik woon in een eengezinswoning in kindvriendelijke buurt. Met een tuin en aangrenzend een speeltuin.

Ik maak voornamelijk gebruik van de bakfiets en de auto.Ik heb een wandelwagen, stapelbed ledikant, normaal ledikantje, stretchers voor oudere kindjes en dergelijke. Alles om de opvang op een juiste wijze uit te voeren is aanwezig.


Gastouder Arianne
uit Harderwijk


Ik ben gastouder Arianne uit Harderwijk

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
  • Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

gastouder Margreet

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.