Ik ben gastouder Arianna uit Nuenen

 

Over Ik ben gastouder Arianna uit Nuenen

Hallo allemaal, We zoeken een lief gastouder voor ons kind, wie is 9 jaar. Hij is een actief, lief en slim kind, wie houdt van spelen (tikkertje, verstoppertje, Uno, Monopoly, voetbal), afspraken maken met zijn vrienden, (een betje) tv kijken, en piano en viool oefenen! We graag een gastouder bij ons of bij haar huis, wie kan het kind naar school ophalen, en met hem spelen.

Meer lezen
Naam
Arianna
Leeftijd
47
Woonplaats
Nuenen
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
Opvang
Zowel opvang bij gezin als gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 6
Beschikbaar vanaf
18/11/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

We zoeken een gastouder vanaf maandag t/m donderfa wie kan ons kind naar school ophalen (om 14:45uur op maandag, dinsdag en donderdag, en om 12:30uur op woensdag). Thuis kan het kind afspraken maken met zijn vrienden, oefenen op Squla, speel de piano e de viool (geen muzikale ervaring nodig), bij het speltuin gaan, en een betje tv kijken. Op maandag en dinsdag heeft het kind piano en viool les, 1km naar huis, dus moet de gastouder hem brengen en wacht voor 30 minuten.

Als het kind een afspraak bij een vriend heeft, kan de gastouder kleine kluisje thuis doen (ruim de witwasser uit, bijvoorbeeld).

We zoeken een lief en actief gastouder!

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Arianna uit Nuenen

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.