Leeftijd gastouder

23 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 17

Flexibele opvang

Woonplaats

Oegstgeest

LRK registratie

Locatie

Lieve papa’s en mama’s,

Ik ben Lieke von Bose en ben 21 jaar oud. Ik beschik over al heel wat jaren oppaservaring met kinderen vanaf 0 tot 13 jaar. Ik vind het erg leuk om op kinderen te passen en leuke activiteiten met hen te ondernemen. Ik sta overal voor open en pak alles enthousiast aan. Ik heb een groot doorzettingsvermogen waardoor ik dingen doorzet totdat het lukt en voor mij positief uitpakt. Verder ben ik erg open en twijfel ik nooit om om hulp te vragen mocht ik er zelf niet uitkomen.

Ik heb de opleiding Sociaal Werk met positief resultaat afgerond. Op het moment heb ik een vast oppasadresje voor enkele doordeweekse avonden. Daarbuiten om stel ik mij graag beschikbaar om uw kinderen van een leuke tijd te voorzien. Aarzel zeker niet om vragen te stellen als u meer informatie verstrekt wilt krijgen of met mij een kennismakingsgesprekje wilt inplannen. Ook over het gastouderschap aan huis mag u mij van alles vragen. Ik zal het zo duidelijk mogelijk aan u uitleggen. Ik vind het heel leuk om kennis te maken met nieuwe gezinnen!

Liefs,
Angelieke von Bose


Gastouder Angelieke
uit Oegstgeest


Lieve papa's en mama's, Ik ben Lieke von Bose en ben 21 jaar oud. Ik beschik over al heel wat jaren oppaservaring met kinderen vanaf 0 tot 13 jaar. Ik vind het erg leuk om op kinderen te passen en leuke activiteiten met hen te ondernemen. Ik heb de opleiding Sociaal Werk met positief resultaat afgerond. Op het moment heb ik een vast oppasadresje voor enkele doordeweekse avonden. Daarbuiten om stel ik mij graag beschikbaar om uw kinderen van een leuke tijd te voorzien. Aarzel zeker niet om vragen te stellen als u meer informatie verstrekt wilt krijgen of met mij een kennismakingsgesprekje wilt inplannen. Ik vind het heel leuk om kennis te maken met nieuwe gezinnen! Liefs, Angelieke von Bose

Opvang bij gezin thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.