Leeftijd gastouder

42 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5.10

Flexibele opvang

Woonplaats

Haalderen

LRK registratie

Locatie
Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder

Ik ben gastouder Angela uit Haalderen. Ik ben net begonnen als gastouder. Ik heb altijd gewerkt bij een kinderdagverblijf en daarna binnen het onderwijs. Hier is helaas moeilijk een baan in te vinden en ik wilde wel graag met kinderen blijven werken. Vandaar dat mijn keuze is gevallen om als gastouder aan de slag te gaan.

Ik heb de opleidingen Spw 3, onderwijs assistent niveau 4 en de pabo afgerond. Daarnaast ben ik in het bezit van een geldig EHBO certificaat en heb ik de basiscursus gastouder, de cursus meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling, de cursus opvoeden en ontwikkelen,  de cursus hygiëne en persoonlijke verzorging en de cursus communiceren met ouders afgerond. Ik heb zelf een zoontje van 1 jaar. Ik vind Rust, Reinheid en Regelmaat erg belangrijk binnen de opvang. Daarnaast vind ik dat een kind gewoon kind moet kunnen zijn. Er zijn bij mij dus geen verplichtingen, niets moet alles kan. Als laatste vind ik structuur erg belangrijk, dit wordt ook tijdens de opvang doorgevoerd. Ik wil de opvang graag zo kleinschalig mogelijk houden, dit betekend max. 3 kinderen zodat ik ook uitstapjes kan maken. Daarnaast vind ik ontwikkelingsgerichte activiteiten erg belangrijk om uit te voeren. Dit wordt gedaan door spel aan te bieden in combinatie met het leervermogen van het kind en hier ook materialen voor aan te bieden. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de kinderen de dagelijkse gang van zaken mee krijgen, zoals het thuis ook gaat. Daarnaast ben ik creatief. Mijn dagindeling is als volgt : 8 uur ontbijten, 10 uur fruit/drinken, verschoon moment, 12 lunchen, verschoon moment, naar bed, 15 uur koekje/drinken en 17 uur warm eten (in overleg met ouders).

Ik heb een hondje en een cavia. De hond komt niet in de buurt van de kinderen. Daarnaast heb ik een bench om de hond in te doen wanneer ik bijvoorbeeld een kindje uit moet halen. De cavia komt niet uit zijn hok. Ik woon in een tussenwoning, in een kindvriendelijke nieuwbouwwijk. Ik heb een tuin maar deze wordt pas gebruikt wanneer er kunstgras in ligt. Dit wordt in het voorjaar geplaatst. In de buurt van mijn woning is een hele grote speeltuin en een hertenpark te vinden. Hier maak ik graag gebruik van met de kindjes. Over het algemeen doe ik alle afstanden lopend en maak ik gebruik van de auto tijdens uitstapjes. Ik beschik over een ledikantje, twee campingbedjes, een kinderwagen met maxi cosi, een box, passend speelgoed, alles is aanwezig om de opvang op een juiste wijze uit te voeren. Als laatste wil ik graag benoemen dat ik de communicatie met ouders erg belangrijk vind. De terugkoppeling naar ouders toe vind ik ook erg belangrijk. Wederzijds vertrouwen staat binnen de opvang, tussen vraagouder en gastouder, bij mij op de eerste plaats. Mijn uurtarief is € 5,10.


Gastouder Angela
uit Haalderen


Ik ben gastouder Angela uit Haalderen. Ik ben net begonnen als gastouder. Ik heb altijd gewerkt bij een kinderdagverblijf en daarna binnen het onderwijs.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.