Ik ben gastouder Andrea uit Amsterdam

 

Over Ik ben Gastouder Andrea uit Amsterdam

Ik ben Gastouder Andrea uit Amsterdam. Sinds 2011 ben ik werkzaam als gastouder. Ik heb gewerkt in de zorg bij een verzorgingstehuis.

Meer lezen
Naam
Andrea
Leeftijd
0
Woonplaats
Amsterdam
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20160722
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
03/09/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Hallo ik ben Andrea, ik ben een gediplomeerd geregistreerd gastouder sinds 2011.  Ik heb gewerkt in de zorg bij verschilende verzorgings en verpleeg huizen. Ik hou van kinderen en kan goed met ze omgaan. Ik straal vertrouwen uit en ik ben niet bang om initiatief te nemen. De kinderen benader ik graag op een positieve manier, zodat de kinderen zich veilig en geborgen voelen. Ik bied kinderen verschillende ontwikkeling en gerichte activiteiten die passen bij hun leeftijd . Ik onderneem ook graag buitenactiviteiten (bijvoorbeeld naar de speeltuin, het bos en naar de kinderboerderij).  Ik woon in een huis met tuin ( ingericht met kinderspeltoestelen ) in de Rivierenbuurt. Het is een kinderrijke buurt. In de buurt zijn er speeltuintjes en de Beatrixpark, Ik maak gebruik van de soort “gemotoriseerde” bakfiets of kinderwagen. ( auto bij uitjes , alleen met schriftelijk toestemming van ouders) Ledikantjes  zijn aanwezig. Ik vindt het erg belangrijk om met de vraagouders op 1 lijn te liggen m.b.t. regels en afspraken etc. Ik ben 2 talig, zowel engels als nederlands. Opvang tarief is inclusief Eten, drinken, luiers en uitjes met de kinderen zijn bij de prijs inbegrepen.
Speciale babyvoeding of een warme maaltijd dient u zelf mee te nemen.

Mvg

Andrea.

 

Annuleer

Reageer op Ik ben Gastouder Andrea uit Amsterdam

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.