Leeftijd gastouder

31 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 16

Flexibele opvang

Woonplaats

Rotterdam

LRK registratie

Locatie

Ik heb passie voor kinderen en vind het belangrijk dat zij veilig en gezond kunnen opgroeien. Door mijn studies en mijn ervaringen heb ik goed zicht op hoe ik hier aan kan bijdragen en zou dit ook graag aan jullie kinderen willen geven. 

Ik vind het belangrijk om kinderen veiligheid en de ruimte voor hun eigenheid te bieden. Ik doe dit door hen enerzijds duidelijkheid te verschaffen over planning en verwachtingen en hen anderzijds te stimuleren van het aangaan van nieuwe dingen en het maken van eigen keuzes.

Ik ben sensitief, betrouwbaar, toegewijd, warm, analytisch en daadkrachtig. Ik voel snel aan wat er speelt en kan hierop inspelen. Ik zet me graag in om mensen te zien zoals ze zijn en hen vanuit een betrouwbare en toegewijde houding te geven wat ze nodig hebben. Dat doe ik met extra liefde voor kinderen en kwetsbaren. Dus ook voor jullie kinderen;)

Ik ben als oudste kind in een groot gezin op gegroeid. Ik heb in mijn gezin van herkomst veel aan gezinstaken opgepakt die gedaan moesten worden. Het reilen en zeilen van je gezin kan je daarom met een gerust hart aan mij toe vertrouwen.

Ik ben recent met een deeltijd opleiding gestart en zoek een gezin waar ik meerdere dagen opvang kan doen. Ik sta open om allerlei wensen te bespreken (qua werkzaamheden, dagen, uurloon) om zo samen tot een passend plaatje voor ons beiden te kunnen komen.


Gastouder Alinda
uit Rotterdam


Hoi! In mij vind je een enthousiaste, vriendelijke en integere gastouder. Door mijn studies (master orthopedagogiek en PABO basisonderwijs) en werkervaring (onderwijs en jeugdpsychiatrie) in combinatie met mijn persoonlijke kwaliteiten ben ik goed in staat aan te voelen wat kinderen nodig hebben en hen daarin te voorzien. Ik houd van groei en ontwikkeling en kan daarom enorm genieten van hoe kinderen open de wereld tegemoet gaan. Ik vind het mooi kinderen daarin aan de hand mee te nemen om hen vanuit een veilige basis te leren over henzelf en de wereld. Je zult mij daarom vaak met de kinderen buiten vinden of samen rondom de keukentafel met thee en een spelletje.

Opvang bij gezin thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.