Leeftijd gastouder

46 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 7

Flexibele opvang

Woonplaats

Almere

LRK registratie

Locatie

Hallo ouders,

Bent u op zoek naar een lieve, gediplomeerde en ervaren oppas/ gastouder?Als onderstaand stukje u aanspreekt, kunt u contact met mij opnemen.

Ik ben Linda, getrouwd en moeder van 2 kids (21 en 15 jaar).Wij wonen in de Regenboogbuurt, Almere buiten. (langs het meridiaanpark, tegen de bloemenbuurt aan). Ik heb 10 jaar met veel plezier in de kinderopvang gewerkt. Maar met de komst van mijn jongste vond ik het ook wel fijn om even een tijdje thuis te blijven om te ‘moederen’. Na een tijdje begon het toch wel weer te kriebelen om aan de slag te gaan. Ik miste de gezellige drukte van meerdere kids om mij heen. Zodoende heb ik besloten om kinderen bij mij thuis een gezellige dag te bieden. Dat doe ik nu alweer 15 jaar.

Wat heb ik te bieden? Veel warmte, structuur, speelplezier, ontwikkelings spelletjes en heel veel gezelligheid! Ik ga graag en elke dag met de kinderen naar buiten. We wonen aan het park en vlakbij het bos. Daar zijn we dus heel regelmatig te vinden. Ook in de speeltuin (er zijn er 5 in de buurt) spelen we bijna elke dag. We hebben een grote omheinde tuin met natuurlijk genoeg buitenspeelgoed.

Ook binnen kunnen we ons natuurlijk goed vermaken. Speelgoed voor elke leeftijds fase en interesse. Ik doe veel ontwikkelings aktiviteiten / spelletjes met de kinderen. Dit ter voorbereiding op de basisschool.

Ik ben beschikbaar op de maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Ik bied inmiddels opvang aan, aan meerdere kinderen van 0-4 jaar, op alle dagen.

Huisdieren: Sinds kort hebben wij weer 3 ontzettend lieve en ondeugende poezen.

Uiteraard ben ik voorzien van alle benodigde diploma’s en ervaring:

-Pedagogisch werk

-Cao erkende scholing 0-jarige: Baby’s in zicht

-EHBO

Voor meer info kunt u contact opnemen,,

Tot ziens! Linda de Bruijn

 


Gastouder Linda
uit Almere


Hallo ouders, Bent u op zoek naar een lieve, gediplomeerde en ervaren gastouder?Als onderstaand stukje u aanspreekt, kunt u contact met mij opnemen. Ik ben Linda, getrouwd en moeder van 2 kids (21 en 15 jaar).Wij wonen in de Regenboogbuurt, Almere buiten. (langs het meridiaanpark, tegen de bloemenbuurt aan). Ik heb 10 jaar met veel plezier in de kinderopvang gewerkt. Maar met de komst van mijn jongste vond ik het ook wel fijn om even een tijdje thuis te blijven om te 'moederen'. Na een tijdje begon het toch wel weer te kriebelen om aan de slag te gaan. Ik miste de gezellige drukte van meerdere kids om mij heen. Zodoende heb ik besloten om kinderen bij mij thuis een gezellige dag te bieden. Dat doe ik nu alweer 15 jaar. Wat heb ik te bieden? Veel warmte, structuur, speelplezier, ontwikkelingsspelletjes en heel veel gezelligheid! Ik ga graag en elke dag met de kinderen naar buiten. We wonen aan het park en vlakbij het bos. Daar zijn we dus heel regelmatig te vinden. Ook in de speeltuin (er zijn er 5 in de buurt) spelen we bijna elke dag. We hebben een grote omheinde tuin met natuurlijk genoeg buitenspeelgoed. Ook binnen kunnen we ons natuurlijk goed vermaken. Speelgoed voor elke leeftijds fase en interesse. Ik doe veel ontwikkelings aktiviteiten / spelletjes met de kinderen. Dit ter voorbereiding op de basisschool. Ik ben beschikbaar op de maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Ik bied inmiddels opvang aan, aan meerdere kinderen van 0-4 jaar, op alle dagen. Huisdieren: Sinds kort hebben wij weer 3 ontzettend lieve en ondeugende poezen. Uiteraard ben ik voorzien van alle benodigde diploma's en ervaring: -Pedagogisch werk. -Cao erkende scholing 0-jarige: Baby's in zicht. -EHBO. Voor meer info kunt u contact opnemen,, Tot ziens! Linda de Bruijn  

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.