Ik ben gastouder Wendy uit Rotterdam

 

Over Gastouder Wendy uit Rotterdam

Ik ben gastouder Wendy uit Rotterdam. Ik ben 56 jaar. Ik ben gastouder sinds 2010. Voordat ik gastouder ben geworden ben ik voedingsdeskundige bij IJsselland ziekenhuis en administratief.

Meer lezen
Naam
Wendy
Leeftijd
60
Woonplaats
Rotterdam
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20150443
Opvang
Zowel opvang bij gezin als gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 6.4
Beschikbaar vanaf
24/09/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Wendy uit Rotterdam. Ik ben 56 jaar. Ik ben gastouder sinds 2010. Voordat ik gastouder ben geworden ben ik voedingsdeskundige bij IJsselland ziekenhuis en administratief. De opleidingen die ik heb gedaan zijn boekhouding, zorg en welzijn niveau 2. Ik vind het belangrijk dat tijdens de opvang dat kinderen normen en waarden en respect voor elkaar leren te hebben. Aandacht voor motoriek belangrijk, veel naar buiten. Dat de kinderen goed en lekker in hun vel zitten en zichzelf kunnen zijn. Mijn dagritme ziet er als volgt uit: Afhankelijk van de leeftijd van het kind. Wel veel structuur. Ik heb zelf wel kinderen, een tweeling (j/m) van 22 en j van 25 (uitwonend) Momenteel heb ik een tweeling van 5 bij de vraagouder thuis. Ik woon in een eengezinswoning met tuin. Er is een Kinderboerderij en speeltuintjes vlak in de buurt. Bijna autovrije straat, kinderen kunnen gewoon veilig buitenspelen. Wij hebben een Campingbedje, 2 autostoelen.

Annuleer

Reageer op Gastouder Wendy uit Rotterdam

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.