Leeftijd gastouder

45 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 6

Flexibele opvang

Woonplaats

Arnhem

LRK registratie

Locatie

Hoi: ik ben Saliha en welkom op mijn profiel. Ik ben geboren in 1978 te Suriname en getrouwd met mijn man Remon. Samen met ons zoontje (geb. 2005) en dochtertje (geb. 2009) wonen we in Arnhem-Zuid, Vredenburg om het hoekje bij de school OBS Da Vinci (voormalig Dr. Aletta Jacobsschool en de Troubadour). We wonen in een ruime eengezinswoning met een gesloten achtertuin en waar dus overal genoeg te doen is voor de kinderen. Naast moeder ben ik ben reeds jaren oppasser en sinds 2011 gecertificeerd en geregistreerd gastouder. Ik ben in de basis van maandag tm donderdag beschikbaar als gastouder (GOO) en houdt de opvang bij mij thuis welke door de GGD regelmatig wordt geïnspecteerd op veiligheid en andere belangrijke zaken als ruimte & hygiëne. Vanaf 0 jaar zijn kinderen welkom bij mij voor dagopvang. Nieuwe aanvragen voor buitenschoolseopvang (VSO, TSO, BSO) is bij mij helaas niet meer mogelijk. Voor afwijkende dagen (bijv. weekenden), dagdelen of tijden kunnen we in nader overleg altijd kijken of er mogelijkheden zijn.

Mijn locatie en doelstelling behelst huiselijkheid en gezelligheid te bieden. Wij hebben geen huisdieren en onze huisregels zorgen dat mensen van iedere rang, stand of geloofsovertuiging bij ons terecht kunnen. Dit geldt ook voor de maaltijden, snacks en overige versnaperingen die wij in huis hebben. Mijn hobby’s zijn fietsen, zwemmen, knutselen, shoppen en koken. Ik ben te omschrijven als sociaal, zorgzaam, behulpzaam en eerlijk. Ik vind rust en aandacht voor elkaar heel belangrijk, maar ook rechtvaardig zijn vind ik erg belangrijk. Het is mijn bijdrage dat een kind zich hierin en hierdoor optimaal ontwikkelt.
Ik vind het leuk om samen met hen te tekenen, knutselen, verven, spelen, cakejes bakken, wandelen, naar de kinderboerderij, naar het winkelcentrum boodschapjes doen, etc. Ik ben in het bezit van een rijbewijs en auto en ben daardoor (ook bij slecht weer) altijd mobiel. Het tarief voor opvang is, afhankelijk van de soort, vanaf € 5,50 per uur all-in. Ik reken daar het eten en drinken bij in en breng dit dus niet apart of aanvullend in rekening. Alhoewel ik flexibel ben qua uren is een plek en vaste dagen gegarandeerd bij een vast contract. Zodoende komt men ook niet voor verassingen te staan wanneer bij minder gebruik men eventueel teveel ontvangen kinderopvangtoeslag moet terugbetalen aan de belastingdienst. Soms kan dat om fikse bedragen gaan.

Hopelijk heeft u zo een goede indruk gekregen van mij en de opvang. Voor meer informatie kunt u terecht op mijn website of kunt u mij per telefoon en email bereiken.


Gastouder Saliha
uit Arnhem


Hoi, ik ben Saliha. Ik ben geboren in 1978 te Suriname en getrouwd met mijn man Remon. Samen met ons zoontje (geb. 2005) en dochtertje (geb. 2009) wonen we in Arnhem-Zuid. We wonen in een ruime eengezinswoning met een gesloten achtertuin en waar dus overal genoeg te doen is voor de kinderen. Naast moeder ben ik ben reeds jaren oppasser en sinds 2011 gecertificeerd en geregistreerd gastouder.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.