Leeftijd gastouder

60 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5,-

Flexibele opvang

Woonplaats

Almere

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Rita uit Almere Ik ben zo’n 6 jaar geleden begonnen als gastouder met de opvang van een kind van mijn vriendin, daarna doorgegaan als gastouder voor meerdere kinderen.Voordat ik gastouder werd was ik werkzaam als schoonmaakster  en administratief medewerkster. Ik heb de opleiding Havo mbo 2 gastouder. Ik heb de cursus EHBO en mishandeling bij kinderen. Ik heb een partner een een uitwonend kind van 25 jaar.

Veiligheid staat bij mij bovenaan. Kinderen moeten opgroeien in warmte en gezelligheid en ze moeten leren samen werken. Lekker spelen vind ik heel belangrijk. Activiteiten die ik leuk vind om met de kinderen te doen zijn; knutselen, spelletje, buiten spelen en ontwikkeling stimuleren door spelletjes en  met tekeningen maken.

Mijn dagritme ziet er ongeveer als volgt uit: bij aankomst eerst spelen om 10 uur fruit spelen of naar buiten afhankelijk van het weer. Tussen 12.00 uur en half 1 eten daarna spelen. Rond  3 uur drinken iets drinken met wat lekkers erbij, daarna  bij mooi weer buiten spelen. Ik heb op het moment 7 kinderen in de opvang maar op wisselende tijden niet allemaal tegelijk. De kinderen zijn 3,3,4,5,6,9,10 jaar. Wij hebben een  hond en een kat, zij zitten achter een hekje in de keuken.  Ze mogen geaaid worden maar alleen onder toezicht aaien.

Ik woon in een eensgezins- huis. Ik woon in een rustige buurt. Achter het huis is een tuin waar de kinderen kunnen spelen. Vanwege een verhuizing in oktober heb ik nog niet uitgezocht of er speeltuintjes of een kinderboerderij zijn in de nieuwe buurt.  Ik maak gebruik van een fiets en een fietskar of een wandelwagen. Alles is aanwezig voor goede opvang, campinggebedje box enzovoort.


Gastouder Rita
uit Almere


Ik ben gastouder Rita uit Almere

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.