Leeftijd gastouder

52 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Dronten

LRK registratie

Locatie
Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder

Ik ben Rinskje uit Dronten. Ik ben 48 jaar. In 2003 ben ik begonnen als gastouder. Ik heb in de kraamverzorging en op kinderdagverblijven gewerkt. Ik heb de opleiding MDGO-vz, HBO-V (propedeuse) gedaan. Ik heb de cursus EHBO gevolgd. Ik heb zelf 3 kinderen van 10, 16 en 18 jaar ik heb ook een man van 42 jaar. Voor de pedagogische onderbouwing van de Wet Kinderopvang is gekozen voor de pedagogische opvoedingsdoelen van professor J.M.A. Riksen-Walraven. (Riksen-Walraven, 2000). Om tot een verantwoorde gastouderopvang te komen die bijdraagt aan een goede en gezonde ontwikkeling van
het kind in een veilige omgeving formuleert zij in haar theorie de volgende vier opvoedingsdoelen: het bieden van emotionele veiligheid;, gelegenheid bieden tot het ontwikkelen van persoonlijke competenties;, gelegenheid bieden tot het ontwikkelen van sociale competenties;, waarden en normen cultuur. Kleien, knutselen, liedjes zingen, boekjes lezen, boodschappen doen etc. vind ik erg leuk om te doen met de kinderen. Ik heb een dagritme. Ik heb 9 kinderen in de opvang, variërend van 0 t/m 9 jaar. Er is een konijn buiten in een hok/konijnenheuvel. Het konijn gaat goed met de kinderen.. Ik woon in een vrijstaand huis. Ik woon in een gemixte wijk (huur, koop: starterswoningen, 2-onder-1-kap en vrijstaand door elkaar). Ik heb een tuin waar ik gebruik van maak. Er zijn speeltuintjes en kinderboerderijtjes in de buurt. Ik ga vaak met de fiets of vierling-wandelwagen.
Ledikantjes, kindertafeltje en stoeltjes, speelgoed is er aanwezig voor de kinderen. Er wordt niet gerookt. We hebben binnen geen huisdieren. Mijn uurtarief is, dagopvang: € 4,80; flexibel+BSO: € 5,00.


Gastouder Rinskje
uit Dronten


Ik ben Rinskje uit Dronten. Ik ben 48 jaar. In 2003 ben ik begonnen als gastouder.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.

Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.