Ik ben gastouder Rene uit Hoogland

 

Over Ik ben Gastouder Rene uit Hoogland

Uw kind is een kostbaar bezit, bij mij staat veiligheid, geborgenheid voorop en is mijn motto ook ‘een blij kind een blij ouder’ Sociale vaardigheden staat voorop en kinderen leren dat iedereen anders is en dat we elkaar nodig hebben om onszelf beter te keren kennen.

Meer lezen
Naam
Rene
Leeftijd
45
Woonplaats
Hoogland
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20160602
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5.15
Beschikbaar vanaf
07/07/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben Gastouder Rene uit Hoogland.

Na jaren in de kinderopvang te hebben gewerkt als manager, ben ik gestart als ZZP’er en heb ik mijn eigen bedrijfje opgezet namelijk;
Pukkewouterland, waar de veiligheid en geborgenheid van de kinderen voorop staat. Vanaf begin van de dag tot u uw kind ophaalt is het voor mij heel belangrijk dat de kinderen het naar hun zin hebben zodat zij zich volop kunnen ontwikkelen.
Spellen spelen om de kleien en grove motoriek te ontwikkelen doe ik samen met de groep, maar en ook een op een. Samen spelen leren de kinderen sociale vaardigheden en zelf ruzies op lossen is ook onderdeel ervan waar ik mee luister en de juiste vragen stellen zodat het gevoel van de kinderen ook gerespecteerd word door de rest. Elkaar een knuffel geven en weer samen te kunnen spelen vind ik heel belangrijk.
Samen helpen ze ook met opruimen en ook als een baby de fles krijgt helpen ze mee de fles te geven, ook leren ze zelfstandig te worden door zelf hun schoenen te pakken en jassen zelf aan te doen, de oudere kinderen helpen daardoor ook de kleintjes hun schoenen en jassen aan te doen.
aan het eind van de dag is het ook gaaf hoe de kinderen afscheid nemen van mij en de andere kinderen, het geef mij een waardevolle genoegen elke keer weer.
Annuleer

Reageer op Ik ben Gastouder Rene uit Hoogland

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.