Ik ben gastouder Margreet uit Didam

 

Over Ik ben gastouder Margreet uit Didam

Ik ben gastouder Margreet uit Didam. In 2007 ben ik begonnen als gastouder. Daarvoor heb ik erg lang met kinderen gewerkt.

Meer lezen
Naam
Margreet
Leeftijd
0
Woonplaats
Didam
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20160791
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
11/09/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Margreet uit Didam. In 2007 ben ik begonnen als gastouder. Daarvoor heb ik erg lang met kinderen gewerkt. Als Medewerker Jeugdzorg heb ik in de jeugdzorg gewerkt. Ik heb de opleiding PW4 gevolgd en diploma behaald. Ik heb veel cursussen en trainingen gevolgd omtrent autisme. Mijn man en ik zijn getrouwd en ik heb 2 volwassen kinderen die als zelfstandig wonen. Mijn man is veel thuis en helpt mee. Ook begeleid ik stagiaires. Het maken van duidelijke afspraken vind ik erg belangrijk, zoals een week uw kind een week voor de tijd afmelden, zindelijkheid, op 1 lijn met de ouders zitten, communicatie, dagritme/structuur. Belangrijk is dat er geen dwang is, bijvoorbeeld uw kind komt uit school en hij of zij wilt niet vertellen hoe het op school is geweest, dit hoeft ook niet. We hebben veel speelruimte in en om het huis. Er lopen dieren om het huis, we hebben een moestuintje en op woensdag gaan we naar de speeltuin. Wanneer de kinderen uit school komen, jassen uit en aan de kapstok, handen wassen en dan aan tafel, samen nemen we de dag door en drinken we wat met een koekje erbij, toiletteren (deur mag niet op slot, kloppen). Daarna vrij spelen of een activiteit. Per dag heb ik 4 kinderen in de opvang. We hebben een huisdier, een hondje. We hebben ook dieren om het huis pony’s, geitjes, kippen, vogels. Onder begeleiding komen de kinderen in aanraking met de dieren. Wij wonen in een eengezinswoning met veel buitenruimte net buiten de bebouwde kom. Van de tuin wordt veel gebruik gemaakt. Er zijn speeltuintjes en een kinderboerderij in de buurt. We hebben een busje waar we de kinderen mee vervoeren. Ik ben gastouder, logeerhuis en gezinshuis. Kinderen die extra aandacht nodig hebben zijn bij mij zeer welkom en ik ben gespecialiseerd om deze kinderen op te vangen.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Margreet uit Didam

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.