Leeftijd gastouder

1 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Didam

LRK registratie

Locatie
Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder

Ik ben gastouder Margreet uit Didam. In 2007 ben ik begonnen als gastouder. Daarvoor heb ik erg lang met kinderen gewerkt. Als Medewerker Jeugdzorg heb ik in de jeugdzorg gewerkt. Ik heb de opleiding PW4 gevolgd en diploma behaald. Ik heb veel cursussen en trainingen gevolgd omtrent autisme. Mijn man en ik zijn getrouwd en ik heb 2 volwassen kinderen die als zelfstandig wonen. Mijn man is veel thuis en helpt mee. Ook begeleid ik stagiaires. Het maken van duidelijke afspraken vind ik erg belangrijk, zoals een week uw kind een week voor de tijd afmelden, zindelijkheid, op 1 lijn met de ouders zitten, communicatie, dagritme/structuur. Belangrijk is dat er geen dwang is, bijvoorbeeld uw kind komt uit school en hij of zij wilt niet vertellen hoe het op school is geweest, dit hoeft ook niet. We hebben veel speelruimte in en om het huis. Er lopen dieren om het huis, we hebben een moestuintje en op woensdag gaan we naar de speeltuin. Wanneer de kinderen uit school komen, jassen uit en aan de kapstok, handen wassen en dan aan tafel, samen nemen we de dag door en drinken we wat met een koekje erbij, toiletteren (deur mag niet op slot, kloppen). Daarna vrij spelen of een activiteit. Per dag heb ik 4 kinderen in de opvang. We hebben een huisdier, een hondje. We hebben ook dieren om het huis pony’s, geitjes, kippen, vogels. Onder begeleiding komen de kinderen in aanraking met de dieren. Wij wonen in een eengezinswoning met veel buitenruimte net buiten de bebouwde kom. Van de tuin wordt veel gebruik gemaakt. Er zijn speeltuintjes en een kinderboerderij in de buurt. We hebben een busje waar we de kinderen mee vervoeren. Ik ben gastouder, logeerhuis en gezinshuis. Kinderen die extra aandacht nodig hebben zijn bij mij zeer welkom en ik ben gespecialiseerd om deze kinderen op te vangen.


Gastouder Margreet
uit Didam


Ik ben gastouder Margreet uit Didam. In 2007 ben ik begonnen als gastouder. Daarvoor heb ik erg lang met kinderen gewerkt.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.