Leeftijd gastouder

Niet ingevuld

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5,-

Flexibele opvang

Woonplaats

Utrecht

LRK registratie

Locatie
Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder

Ik ben gastouder Irene uit Utrecht. Ik ben in 2014 begonnen als gastouder toen ik door reorganisatie mijn leidinggevende baan in de zorg kwijtraakte. Voordat ik gastouder werd werkte ik als leidinggevende in de zorg (kinderrevalidatie). Van oorsprong ben ik ergotherapeut. Ik heb verschillende opleidingen gedaan: ergotherapie, kindercoaching, pedagogiek en diverse managementopleidingen. Ik heb twee dochters van 8 en 4. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen vies mogen worden. Ik ga graag met ze naar buiten. Verder vind ik structuur in de dag belangrijk (op gezette tijden eten en drinken, e.d.). Ik bied aan kinderen vanaf ongeveer twee jaar een voorschools programma (‘Wereldschool’) aan waarbij ik werk met thema’s. Verder ga ik graag met de kinderen naar buiten (speeltuin, park). Het dagritme wordt afgestemd op de kinderen. We eten en drinken wat op gezette tijden. Op het moment heb ik 8 kinderen in de opvang. De opvang is verdeeld over 4 dagen. Maandag: jongen van 9 mnd, meisje van 1,5 jaar. Dinsdag: meisje 14 mnd. Woensdag: meisjes van 3, 2 en 6 jaar. Donderdag: meisje 6 mnd, meisje 14 mnd. Op alle dagen zijn mijn eigen dochters van 8 en 4 jaar er ook bij. Ik heb een kat, die erg makkelijk is met kinderen. Ik woon in een flat op 4 hoog. De buurt waar ik woon is erg rustig. Er wonen veel forenzen die overdag naar hun werk zijn. De populatie is zeer divers (van jonge gezinnen tot bejaarde mensen en multicultureel). Ik heb geen tuin. Ik ga graag met de kinderen naar buiten. Er is een park en een speeltuin in de buurt en ook ga ik wel eens met ze naar een kinderboerderij. Ik maak altijd gebruik van een bakfiets. Ik heb de beschikking over een auto, maar die gebruik ik alleen voor noodgevallen. Ik heb de beschikking over ledikantjes, kinderstoelen, camping bedjes, e.d.  Ik heb veel ervaring met (voedsel)allergieën (gluten, tarwe, koemelk). Hier  houd ik altijd rekening mee en alles is bespreekbaar.


Gastouder Irene
uit Utrecht


Ik ben gastouder Irene uit Utrecht. Ik ben in 2014 begonnen als gastouder toen ik door reorganisatie mijn leidinggevende baan in de zorg kwijtraakte. Voordat ik gastouder werd werkte ik als leidinggevende in de zorg (kinderrevalidatie).

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.

Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.