Ik ben gastouder Ellen uit Almere

 
Naam
Ellen
Leeftijd
0
Woonplaats
Almere
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20150890
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
Beschikbaar vanaf
19/06/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben Ellen, 58 jaar en ik ben 25 jaar werkzaam als gastouder in Almere. Ik ben 34 jaar getrouwd en heb twee volwassen dochters. Hiervoor heb ik verschillende werkzaamheden gedaan. Ik ben in het bezit van de volgende diploma’s: mavo 4, mbo2 (helpende zorg en welzijn) en kinder-EHBO. Ook heb ik diverse cursussen gedaan zoals herkenning kindermishandeling en brandveiligheid. Tijdens de opvang vind ik rust en regelmaat erg belangrijk maar ook humor en gezelligheid. We gaan dagelijks naar buiten, hiervoor heb ik een speciale kar waar 4 kindjes in kunnen en er wordt veel geknutseld
De ontwikkeling van het individuele kind vind ik erg belangrijk zoals ook de voorbereiding op de basisschool. Baby’s volgen zoveel mogelijk het ritme van thuis. We eten en drinken op gezette tijden. Er zijn maximaal 4 kinderen per dag in de opvang, op dit moment tussen de 1/5 en 3 jaar.
Ik woon in een eengezinswoning, voorzien van een grote achtertuin met een speeltoestel met glijbaan, zandbak, etc. De bushalte is op loopafstand evenals de uitvalwegen richting Amsterdam of Almere-Buiten. Er zijn geen huisdieren. De kinderen worden opgevangen in een grote aparte speelruimte maar slapen ieder in een eigen ledikantje met aerosleep matras. Ik woon in een gezellige rustige buurt met veel groen. Er is een speelveld voor de deur, met speeltoestellen, een park en een kinderboerderij in de buurt.

Annuleer

Reageer op Gastouder Ellen uit Almere

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ