Leeftijd gastouder

3 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5.80

Flexibele opvang

Woonplaats

Deventer

LRK registratie

Locatie

Ik ben Ilona, 54 jaar, moeder van 6 kinderen, waarvan de oudste vier al jaren hun eigen leven vormgeven en de jongste twee van 19 en 21 jaar nog thuis wonen, maar ook hun eigen leven met werk en opleiding hebben.

De afgelopen 32 jaar leef ik met kinderen. Na de geboorte van mijn oudste zoon ben ik begonnen met kleinschalige kinderopvang aan huis en hierin ben ik meegegroeid met de leeftijden en leeftijdsgenoten van mijn eigen kinderen.
Al meer dan 20 jaar vinden zo pleegkinderen, logeerkinderen en opvangkinderen in mijn gezin een plekje. En sinds 2010 brengt onze kleindochter ook veel tijd bij ons door.

Mijn studie aan de PABO (afstudeerrichting Zorgbreedte) heb ik in 2003 op de valreep niet afgemaakt. In plaats van mijn diploma te halen en voor de klas te gaan staan ben ik begonnen met logeeropvang voor kinderen met een ontwikkelingsstoornis.
Vooral omdat ik tijdens mijn studie die ik combineerde met de zorg voor mijn toen nog alle 6 thuiswonende kinderen ontdekte dat ik het beste functioneer in mijn eigen gezin om van daaruit kinderen te begeleiden op een breder gebied dan vooral het cognitieve.

Door de jarenlange ervaring met veel kinderen die een stukje in mijn leven hebben meegeleefd heb ik veel ervaring met kinderen met een gebruiksaanwijzing als bijvoorbeeld PDDnos, Asperger, AD(H)D, sociale onhandigheid of ‘eigenzinnige’ pubers (of eigenlijk het ontbreken van die gebruiksaanwijzing 😉 )

De laatste 12 jaar bied ik, als ZZPer, naast opvang voor kinderen  tevens ondersteuning aan bij mensen thuis. Te denken valt hierbij aan helpen bij het aanleren van een dagstructuur, administratieve en huishoudelijke taken (ik ben een ster in puinruimen),  alsook begeleiding naar sport, winkels, therapie en veel meer. Daarnaast ben ik altijd gastouder gebleven en ik vermoed dat dit ook nog wel heel lang zo zal blijven.

Ik woon in een kindvriendelijke wijk met veel speelplekken, nabij het bos. Wij hebben in huis huisdieren om te knuffelen en veel speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Knutselen, tekenen, voorlezen, lego, trampoline springen, naar de kinderboerderij, samen boodschappen doen. Kinderen vervelen zich hier niet snel.

Ik ben in het bezit van het diploma kinder EHBO én het diploma EHBO met reanimatie en AED.

 


Gastouder Ilona
uit Deventer


Ik ben Ilona, 54 jaar, moeder van 6 kinderen, waarvan de oudste vier al jaren hun eigen leven vormgeven en de jongste twee van 19 en 21 jaar nog thuis wonen, maar ook hun eigen leven met werk en opleiding hebben.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.