Leeftijd gastouder

1 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Vaassen

LRK registratie

Locatie
Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder

Ik ben Dorijn uit Vaassen. Ik ben 29 jaar. Ik heb geen mogelijkheid voor BSO, alleen 0-4 jaar. Ik ben begonnen in oktober 2011 als gastouder, ik kreeg zelf een kindje en kon dit goed combineren. Ik heb gewerkt als intercedent op een uitzendbureau. Ik heb de opleidingen economie en handel niveau 4 en helpende zorg en welzijn niveau 2 gedaan. Ik ga een studie pedagogiek volgen (vandaar de vrijdag vrij). Ik heb de cursus kinder EHBO gevolgd. Ik heb zelf 2 jonge kinderen van 4 jaar (Tijn) en 1 jaar (Jens) en mijn partner Maarten. Structuur en regelmaat is belangrijk. Een vast dagritme is belangrijk. Ik Kijk naar de behoefte van de kinderen en speel daarop in. Vast dagritme hanteren met een vaste volgorde in activiteiten, eten, speel-en rust momenten. Ik heb 3 kindjes in de opvang in de leeftijd van 0 tot 4. Er zijn 2 katten die zijn voornamelijk buiten. Ik heb een eigen paard, die staat een stukje verderop bij een boerderij. Ik woon in een tussenwoning, met slaapkamer voor de opvangkindjes, ze spelen in de woonkamer. Het is een kindvriendelijke buurt met veel kinderen. Ja ik heb een tuin en ik maak er gebruik van er komt een zandtafel en een haak voor de schommel. Er is een speeltuin in de buurt, en we gaan dus naar de boerderij. In principe gebruiken we geen vervoer, bij uitzondering is er een auto. Alle materialen zijn ter beschikking, ik maak gebruik van campingbedje met originele matrasje.


Gastouder Dorijn
uit Vaassen


Ik ben Dorijn uit Vaassen. Ik ben 29 jaar. Ik heb geen mogelijkheid voor BSO, alleen 0-4 jaar. Ik ben begonnen in oktober 2011 als gastouder.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.