Leeftijd gastouder

49 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Haarlem

LRK registratie

Locatie
Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder

Ik ben Diana uit Haarlem. Ik ben 44 jaar. Ik ben gastouder sinds: 12 jaar. Ik ben er een paar jaar ertussenuit geweest ivm geboorte kinderen. Daarna in 2013 ben ik weer begonnen en ook geregistreerd etc. Voordat ik gastouder ben geworden heb ik bij een reisbureau gewerkt. Ik heb de opleidingen MTRO en helpende zorg en welzijn niveau 2 gedaan. Ik vind het belangrijk dat tijdens de opvang: Rust, reinheid en regelmaat en Consequent ik vindt het belangrijk dat de kinderen met regels leren omgaan en normen en waarden meekrijgen. Ik ben zorgzaam en vindt het belangrijk een goed verstandhouding met de ouders te hebben. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat de kinderen zich prettig voelen. Mijn dagritme ziet er als volgt uit: Afhankelijk van de leeftijd. Spelen, fruitje, spelen (buiten indien mogelijk), lunchen, kinderen slapen, daarna met z’n allen mijn eigen kinderen van school halen, wat drinken en tussendoortje, daarna weer spelen (binnen of buiten) tot de kinderen opgehaald worden. Ik heb zelf 2 kinderen in de leeftijd van 6 en 8 . Momenteel heb ik 3 kinderen in de opvang in de leeftijd van 4 mnd, bijna 1 en van 2 jaar. Wij wonen in een eengezinswoning met afgesloten tuin. Wij hebben 2 vogeltjes. Er zijn speeltuintjes op loopafstand en kinderboerderij in de buurt. Wij zijn van alle gemakken voorzien! Er zijn meestal niet meer dan 2 kindjes in de opvang.


Gastouder Diana
uit Haarlem


Ik ben Diana uit Haarlem. Ik ben 44 jaar. Ik ben gastouder sinds: 12 jaar. Ik ben er een paar jaar ertussenuit geweest ivm geboorte kinderen.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.