Leeftijd gastouder

37 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5.75

Flexibele opvang

Woonplaats

Schiedam

LRK registratie

Locatie
Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder

Ik heb zeven jaar in de kinderopvang gewerkt, met veel hart en liefde voor mijn werk. En nu werk ik met veel liefde als gastouder bij mij thuis. Dit vind ik heel leuk om te doen! En het is fijn te combineren met mijn eigen kinderen. Ik vind het heel leuk en belangrijk in te spelen op de baby / kinderen hun behoefte en dit doe ik door goed te observeren waar uw baby / kindje aan toe is. En ik bied graag uitdagende activiteiten aan om de ontwikkeling te stimuleren Leerzame en leuke activiteiten te doen zoals: boekjes lezen / kijken, spelen met verschillend speelgoed, spelletjes doen, knutselen / verven, dansen / bewegen.

Ook ga ik graag op stap om buiten te zijn en te spelen en te genieten van de natuur en het weer. Dit doe ik graag door met de kinderen op het pleintje te spelen voor mijn deur of naar de speeltuin te gaan dichtbij, dat vinden ze erg leuk! Ook vind ik het heel leuk met ze naar de kinderboerderij of de dierentuin te gaan.

Ik vind het ook heel belangrijk met u als ouder afspraken te maken over wat u in de dag indeling en opvoeding / voedingsschema belangrijk vind. En hier hou ik dan rekening mee. Voor de baby’s / kinderen ben ik lief, zorgzaam, en doe ik elke dag weer mijn best het zo gezellig en prettig mogelijk te maken. Zodat ze tot hun recht komen en zich veilig en vertrouwd voelen en het naar hun zin hebben! Ouders kunnen ook met al hun vragen terecht en ook vind ik het belangrijk dat hun zich thuis voelen bij mij. Ik bied ook flexibele opvang aan (met goede afspraken). Avond- en weekendopvang ook in overleg.

Het is altijd gezellig bij “tante Debbie”

Ik gebruik de fiets en met mijn man de auto wanneer ouders dit per formulier aangegeven goed te vinden.

Ik heb de juiste fiets / auto stoelen. Baby ledikant, opvouwbare babybox, duokinderwagen waar baby en of twee kinderen in kunnen. gewone kinderwagen, kinderstoelen, fiets / auto stoelen. speelgoed spelletjes boekjes.


Gastouder Debbie
uit Schiedam


Beste Ouders, Graag stel ik mij aan u voor mijn naam is Debbie 36 jaar. Ik woon samen met mijn man en mijn lieve twee spontane actieve dochters Lisanne van 10 jaar en Romy 7 jaar. Woonachtig in Schiedam oost net over de grens van Rotterdam, dichtbij alle openbaar vervoer en de rijksweg. Er is een leuk speelpleintje voor mijn deur.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.