Ik ben gastouder Charlene uit Apeldoorn

 

Over Gastouder Charlene uit Apeldoorn

Beste ouder(s)/ Verzorg(st)ers, Welkom bij gastouder De Melodie. Ik zal mij en mijn gezin even voorstellen, Ik ben Charlene en ben 30 jaar, getrouwd.

Meer lezen
Naam
Charlene
Leeftijd
0
Woonplaats
Apeldoorn
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20150661
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
24/09/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Beste ouder(s)/ Verzorg(st)ers, Welkom bij gastouder De Melodie. Ik zal mij en mijn gezin even voorstellen, Ik ben Charlene en ben 30 jaar, getrouwd met mijn partner (32) samen. Wij hebben 2 prachtige dochters van (November/2012) en (April/2015). Na 5 jaar ervaring opgedaan te hebben in de kinderopvang zijn mijn wegen geleid naar gastouderopvang aan huis. Dit doe ik inmiddels 2 jaar en werk met alle plezier met de lieve kindjes in mijn opvang. Ik ben consequent, bied de kinderen een veilige omgeving waar ze fijn kunnen ontdekken en spelen en vooral zichzelf kunnen zijn. We werken met een dagritme en de baby’s hebben hun eigen ritme van thuis die we naleven.

Zelfontwikkeling, stimuleren van en de taalontwikkeling vind ik er belangrijk. We doen gezellige activiteiten en spelen elke dag buiten ongeacht het weer. Ik woon in een nieuwbouwwijk omringd door het zuiderpark en heb een bakfiets ter beschikking om er op uit te gaan.

Spreekt dit u aan en zoekt u: Een gediplomeerde Spw4 en geregistreerde gastouder met verplichte EHBO-diploma. Flexibele, verzorgende, lieve, betrouwbare, creatieve, ondernemende gastouder dan bent u bij mij aan het juiste adres. Wees Welkom! Ik werk maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Vrijdags in overleg. Tijden flexibel. Nog enkele dagen beschikbaar!

Annuleer

Reageer op Gastouder Charlene uit Apeldoorn

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.