Ik ben gastouder Anouk uit arnhem

 

Over Gastouder Anouk uit Arnhem

Ik ben gastouder Anouk uit Arnhem. Ik ben 31 jaar en woon samen met mijn vriend en onze twee dochters van 5 jaar en 8 maanden in de Schuytgraaf te Arnhem-Zuid. Ik ben op zoek naar oppaskindjes.

Meer lezen
Naam
Anouk
Leeftijd
36
Woonplaats
arnhem
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20130526
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
09/10/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Anouk uit Arnhem. Ik ben 31 jaar en woon samen met mijn vriend en onze twee dochters van 5 jaar en 8 maanden in de Schuytgraaf te Arnhem-Zuid. Ik ben op zoek naar oppaskindjes. Ik ben gediplomeerd en sta ingeschreven als gastouder. Ik ben alle dagen van de week beschikbaar. Ik ben voorzien van alle diploma’s, certificaten, materialen en speelgoed. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen in de opvangsituatie, waarbij veiligheid, geborgenheid en gezelligheid voor mij voorop staan. Ik denk hierbij aan: dagelijks buiten wandelen en spelen, een gezellige plek om binnen te spelen, maar ook een rustig plekje waar uw kind zich even terug kan trekken en natuurlijk een fijne slaapplaats. Deze dingen zijn voor mij van groot belang voor een geslaagde opvang. Vanaf febrauri heb ik weer plek op de maandag, dinsdag en donderdag

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Reageer dan snel op mijn profiel!

Annuleer

Reageer op Gastouder Anouk uit Arnhem

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.