Ik ben gastouder Anja uit Harderwijk

 

Over Ik ben gastouder Anja uit Harderwijk

Ik ben gastouder Anja uit Harderwijk, 30 jaar, getrouwd en een dankbare moeder van drie kinderen(6,5 en 1 jaar), sinds december 2014 ben ik met enorm veel plezier werkzaam als gastouder in eigen huis.

Meer lezen
Naam
Anja
Leeftijd
46
Woonplaats
Harderwijk
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20170315
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
Beschikbaar vanaf
19/06/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Anja uit Harderwijk, 30 jaar, getrouwd en een dankbare moeder van drie kinderen(6,5 en 1 jaar), sinds december 2014 ben ik met enorm veel plezier werkzaam als gastouder in eigen huis.

Mede omdat ik van verantwoordelijkheid hou, en zelfstandig ben past deze baan bij mij, maar het meest leuke vind ik, dat ik in veilig en huiselijke sfeer met veel betrokkenheid en liefde bij mag dragen aan de zo unieke ontwikkeling van kinderen.
Eigenheid van ieder kind staat hier centraal, zodat ieder kind de ruimte krijgt zich op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo te ontwikkelen en zo zelfvertrouwen op te bouwen.

Binnen bied ik regelmatig creatieve en leerzame werkjes aan, passend bij de interesse en ontwikkeling van elk kind individueel. Onderling hebben de kinderen op vrije speelmomenten genoeg aan elkaar, ze ontwikkelen en leren zo spelenderwijs wat ‘samen spelen’ inhoud, want wat is het leuk om elkaar te leren kennen!
Zodra het droog is en niet te koud, zijn we in de tuin te vinden, waar onder andere druk word gefietst, auto gereden, gerend, en met de bal word gespeelt, heerlijk!
Soms als de verschillende slaapmomenten het niet tegenhouden gaan we lekker naar de speeltuin of naar de dierenweide.

Ik ben in het bezit van een spw diploma, mijn huis is ggd goedgekeurd en kindvriendelijk, daarnaast heb ik twee jaar ervaring als nanny opgedaan in het buitenland, en nog een aantal jaar op een kinderdagverblijf gewerkt. Mijn uurtarief is 5,25 euro.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Anja uit Harderwijk

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ