Gastouder Schiedam

Op zoek naar een gastouder in Schiedam?

Zocht u op ‘gastouder Schiedam’? Bij Krokodilletje vindt u gekwalificeerde gastouders met de benodigde certificaten. Zo weet u zeker dat uw kind op een veilige plek terecht komt. Ons gastouderbureau beschikt over een zeer groot bestand met gastouders. Dit maakt het makkelijk om voor uw kind een geschikte gastouder te vinden.

Wilt u dat de gastouder in Schiedam uw kind bij u thuis opvangt? Of heeft u liever dat uw zoon of dochter in het huis van de gastouder wordt opgevangen? Krokodilletje maakt dit allemaal mogelijk. Het belang van uw kind staat voorop en daarom kiezen wij te allen tijde voor een kleinschalige en fijne gastouderopvang.

Hoe vinden wij een geschikte gastouder voor uw kind?

Als ouder wilt u dat uw kind op een fijne plek terecht komt. Een plaats waar uw kind zich op het gemak voelt en waar het de aandacht krijgt die het verdient. Hiervoor is het belangrijk dat er een goede klik is tussen u, het kind en de gastouder. Tijdens het hele traject wordt u begeleid door een bemiddelingsmedewerker. Zowel voor als na de plaatsing bij de gastouder in Schiedam.

Wat is het voordeel van gastouderopvang?

Wordt uw kind opgevangen bij een gastouder in Schiedam? Dan biedt dit u diverse voordelen. Een belangrijk voordeel is:

Persoonlijke aandacht voor uw kind

Krokodilletje biedt kleinschalige kinderopvang aan. Dit betekent dat er nooit meer dan zes kinderen worden opgevangen. Hierdoor heeft de gastouder in Schiedam veel meer aandacht voor uw kind dan een kinderdagverblijf. Op deze manier is er alle ruimte om uw kind de persoonlijke aandacht te geven die het verdient.

Kiest u voor een geschikte ouder in Schiedam?

Bent u op zoek naar naar een geschikte gastouder in Schiedam? Schrijft u zich dan in via ons inschrijfformulier inschrijven. Wij gaan dan samen met u op zoek naar de beste gastouder in Schiedam.

Heeft u nog vragen over onze gastouderopvang?

Heeft u nog vragen over uw potentiële gastouder in Schiedam? Dan zien wij uw vragen graag tegemoet via mail of op onderstaand telefoonnummer.

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.