Gastouder Purmerend

Op zoek naar een gastouder in Purmerend?

Iedere werkdag zet u uw kinderen bij hun gastouder in Purmerend af. Het voelt zo vertrouwd, dat u vreest voor de dag dat uw kroost naar school gaat. Wat zullen zij hun lieve opvangmoeder of -vader zeker gaan missen! Gelukkig blijft het nog een lange tijd zoals het nu is. U heeft namelijk de ideale gastouder gevonden. En dat was zonder de hulp van Gastouderbureau Krokodilletje misschien niet gelukt.

Hoge professionaliteit

Natuurlijk kiest u niet de eerste de beste gastouder uit Purmerend die u tegenkomt. U verwacht een hoge kwaliteit bij de opvang van uw kinderen. Bij ons moeten de gastouders dan ook aan een tal van eisen voldoen. Zo staan ze stuk voor stuk ingeschreven bij het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP). Ook kunnen zij u een geldig certificaat voor Eerste Hulp aan Kinderen overleggen. Hiermee garanderen wij dat onze gastouder in Purmerend een veilige leer- en leefomgeving biedt.

Onze tarieven

Het leven is al duur genoeg. Daarom houden wij de kosten van ons gastouderbureau zo laag mogelijk. Hier moet uw gastouder uit Purmerend echter niet de dupe van worden. De besparing leggen wij helemaal bij onszelf. Dat betekent dat u geen inschrijf-, koppelings- of wervingskosten hoeft te betalen. In plaats daarvan betaalt u maandelijks een klein bedrag aan bureaukosten. En het uurtarief van uw gastouder in Purmerend? Dat bepaalt u helemaal zelf!

Een gastouder van Krokodilletje

Onder Nederlandse ouders is er een grote vraag naar een kleinschalige opvang voor kinderen. Gastouderbureau Krokodilletje verbindt deze doelgroep graag aan een breed aanbod van gastouders. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een gastouder in Purmerend? Onze medewerkers gaan graag voor u op zoek. Neemt u het heft liever zelf in handen? Bekijk dan gerust het aanbod binnen onze opvangmarkt. Samen zorgen wij voor een perfecte match!

Kom in contact met een gastouder uit Purmerend!

Wat een heerlijk gevoel. Terwijl u weer aan het werk gaat, wordt uw kind door een professionele gastouder in Purmerend opgevangen. Lekker dichtbij huis en ontzettend vertrouwd. Zo kunt u zich weer voor de volle 100% op uw carrière richten. Lijkt dit u ook de meest ideale oplossing? Vul dan vandaag nog ons inschrijfformulier in. Voor vragen kunt u terecht bij 085 – 04 71 009. Zet u uw kind binnenkort bij een gastouder in Purmerend af?

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.