Gastouder Leiden

Op zoek naar een gastouder in Leiden?

Bent u op zoek naar een gastouder in Leiden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Krokodilletje is namelijk hét netwerk van en voor gastouders voor een vertrouwde en kleinschalige opvang. Vanzelfsprekend werken wij enkel met met professionele en vertrouwde gastouders in Leiden. Bovendien heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. Zo kunt u uw kind laten opvangen in eigen huis of naar de gastouder toebrengen. Wordt u ook al enthousiast? Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte gastouder in Leiden!

Gastouder worden

Bij Krokodilletje kunt u niet alleen een geschikte gastouder in Leiden zoeken, maar ook zelf gastouder worden. Door heel het land zijn wij altijd op zoek naar nieuwe ouders. Het fijne aan het zijn van een gastouder is dat het goed te combineren is met uw gezin en andere activiteiten. Uw werktijden overlegt u namelijk met de ouders. Bovendien vangt u maximaal 6 kinderen op waardoor u gewoon vanuit uw eigen huis kunt werken. Denkt u dat gastouder in Leiden worden bij u past? Wij helpen u graag verder op weg.

Waarom kiezen voor een gastouder in Leiden?

Gastouders brengen verschillende pluspunten met zich mee. Zo komt uw kind bij een gastouder in een kleinschalige kinderopvang terecht. Dat betekent extra veel persoonlijke aandacht. Hierdoor krijgt elk kind de benodigde zorg dat benodigd is voor een optimale ontwikkeling. Daarnaast vangen de meeste gastouders in Leiden meerdere kinderen op. Dat betekent dat uw kindje vanaf jongs af aan al in contact komt met leeftijdsgenootjes. Dit is natuurlijk bevorderlijk voor de ontwikkeling.

Gastouders in Leiden bieden daarnaast ook veel voordelen ten opzichte van andere vormen van kinderopvang:

  • Gastouders zijn flexibeler dan andere vormen van kinderopvang. U bent niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden, maar maakt eigen afspraken met de gastouder.
  • Bij een gastouder ervaart uw kind een vertrouwd en huiselijk gevoel. Bovendien krijgen de kinderen iedere dag hetzelfde gezicht te zien. Bij andere soorten kinderopvang heeft u vaak te maken met verschillende leid(st)ers.
  • Een gastouderopvang is voordeliger dan een kinderdagverblijf of BSO. Gemiddeld gezien zijn gastouders in Leiden tot wel 20% goedkoper dan andere vormen van opvang. Dit komt doordat de tarieven lager liggen én u enkel betaalt voor de uren waarop uw kind ook echt op de opvang aanwezig is. Zo kunt u op jaarbasis enorm besparen!

 

Tarieven

Bij ons betaalt u slechts €49,95 bureaukosten per maand. Dit is ongeacht het aantal opvanguren of kinderen. Het uurtarief dat u aan de gastouder betaalt, is door u samen te bepalen. Graag geven wij u wel een adviestarief. Dit is €5,- per uur.

Kiest u ook voor een gastouder in Leiden?

Wij bij gastouderbureau Krokodilletje helpen u graag bij het vinden van de geschikte gastouder in Leiden. Voor meer informatie kunt u ons bereiken op 085 – 04 71 009 of info@krokodilletje.nl. Liever direct inschrijven? Dat kan via ons inschrijfformulier!

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.