Gastouder Hoorn

Gastouderbureau in Hoorn

De vraag naar gastouders is in Hoorn ongekend groot. Niet zo vreemd, want in steeds vaker is werk een belangrijk onderdeel van het gezinsleven. Om de rekeningen te betalen. Om uzelf te ontplooien. Voor ontspanning. Bent u in Hoorn op zoek naar een goede gastouder, dan staat Gastouderbureau Krokodilletje graag voor u klaar. In ons overzicht vindt u alleen mensen met de juist papieren. Neem alvast een kijkje!

De juiste kwaliteiten

Gastouder worden doet iemand niet zomaar. Een voorliefde voor werken met kinderen vormt daar vaak de basis. Wel moet een gastouder – in Hoorn én daarbuiten – aan strenge eisen voldoen. Deze moet namelijk opvang van hoge kwaliteit kunnen bieden. De specialisten, die aan ons gastouderbureau zijn verbonden, zijn stuk voor stuk ingeschreven bij het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Ook hebben zij altijd een geldig certificaat voor Eerste Hulp aan Kinderen. Hiermee garanderen wij een veilige omgeving.

Zelf gastouder in Hoorn worden?

Natuurlijk is er ook een kans dat u zelf gastouder in Hoorn wilt worden. Het is namelijk een prachtig mooi beroep. In dat geval kunt u zich bij ons aansluiten. Wel verwachten wij dat u aan onze eisen voldoet. Het is namelijk een zeer verantwoordelijk beroep. U moet niet alleen activiteiten organiseren, maar ook een warme, betrouwbare en uitdagende omgeving voor de kinderen creëren. Gelukkig kunnen wij u ondersteunen.

In Hoorn gastouder worden? Op deze pagina leest u er meer over.

De kosten van een gastouder in Hoorn

Het inschakelen van een gastouderbureau is helaas niet gratis. Wel proberen wij het aanbod zo goedkoop mogelijk te maken. Dat betekent dat u geen inschrijf- of wervingskosten hoeft te betalen. In plaats daarvan betaalt u aan ons maandelijks € 49,95 aan bureaukosten. Dit is ongeacht het aantal kinderen. Bij een koppeling kunnen er eenmalig administratiekosten in rekening worden gebracht. De kosten die u aan uw gastouder in Hoorn betaalt, bepaalt u in goed overleg.

Naar een gastouder in Hoorn gezocht?

Leuke activiteiten organiseren. Samen eten. Toezicht houden. Bent u in Hoorn op zoek naar een gastouder, die enkele keren per week uw taken kan overnemen? Gastouderbureau Krokodilletje staat graag voor u klaar – ook in Hoorn. Schrijf u daarom vandaag nog bij ons in door het inschrijfformulier in te vullen. Heeft u een vraag? Bel dan gerust naar 085 – 04 71 009 of vul ons contactformulier in. Met ons gastouderbureau heeft u uw ideale gastouder in Hoorn zo gevonden!

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.