Gastouder Dordrecht

Gastouderbureau Dordrecht

Het was geen moeilijke beslissing: u bent in Dordrecht op zoek naar een gastouder. Terwijl u aan het werk bent, wilt u namelijk dat uw kind in goede handen is. Een veilige haven. Een plek van groei. Gastouderbureau Krokodilletje kan u helpen deze te vinden. Dankzij onze landelijke dekking en uitgebreide netwerk is de ideale gastouder in Dordrecht zo gevonden. Meld u vandaag nog aan!

Ons stappenplan

Het vinden van een geschikte gastouder in Dordrecht kan soms flink lastig zijn. Om u hierin te ondersteunen, bieden wij u graag onze service aan. Samen vinden wij een gastouder die bij u en uw kind past. Hierbij gaan wij als volgt te werk:

Stap 1: uw wensen inventariseren

De meeste ouders heeft een duidelijk beeld van hoe zij hun kind willen opvoeden. Dat is maar goed ook, want de eerste jaren vormen de basis van de ontwikkeling. Om te bepalen of een bepaalde gastouder in Dordrecht goed bij uw kind past, bespreken wij eerst uw wensen. Denk hierbij aan de plaats en tijden dat een gastouder beschikbaar is, maar ook de leeftijd en geloofsovertuiging.

Stap 2: de zoektocht

Nu wij een duidelijk beeld hebben van uw ideale gastouder, gaan wij voor u op zoek. Dit doen wij binnen onze eigen netwerk. Maar u kunt als ouder ook zelf een gastouder uit Dordrecht aanleveren. Dit kan een kennis zijn of iemand die u in onze opvangmarkt heeft ontdekt.

Stap 3: de kennismaking

Heeft Krokodilletje in Dordrecht een geschikte gastouder gevonden? Dan plannen wij een eerste kennismaking met u in. Tijdens deze vrijblijvende bijeenkomst krijgt u een goede indruk van de persoon, de opvanglocatie en de sfeer.

Een gastouder van Krokodilletje

Hoge kwaliteit. Persoonlijke bemiddeling. Voordelige tarieven. Dat zijn begrippen waar wij bij Gastouderbureau Krokodilletje voor de volle 100% achterstaan. Als bemiddelaar zijn wij de schakel tussen u en uw gastouder in Dordrecht. Zowel tijdens uw zoektocht als bij het afnemen van de dienst. Ook na het maken van de connectie, staan wij voor u klaar. Wanneer u en uw gastouder in Dordrecht ergens niet uitkomen. Of bij het aanvragen van kinderopvangtoeslag.

Lees hier de veelgestelde vragen.

Een gastouder in Dordrecht gezocht?

Een veilige haven voor uw kind. Dat heeft voor u – als werkende ouder – altijd de absolute topprioriteit. Neem daarom vandaag nog contact met Gastouderbureau Krokodilletje op. Wij zoeken samen met u naar een gastouder in Dordrecht, die bij u en uw kind past. Vul hiervoor ons inschrijfformulier in. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel hiervoor naar 085 – 04 71 009. Wij zorgen ervoor dat uw kind snel van een goede gastouder in Dordrecht is voorzien.

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.