Gastouder Doetinchem

Gastouder in Doetinchem gezocht?

Zoekt u een gastouder in Doetinchem? Dan bent u bij gastouderbureau Krokodilletje aan het juiste adres. De gastouders die bij ons zijn aangesloten zijn namelijk verdeeld over heel het land. Een geschikte gastouder vinden in Doetinchem zal dan ongetwijfeld ook geen probleem zijn. Schrijft u zich daarom gauw in, dan begeleiden wij u bij de zoektocht naar een gastouder met wie zowel u als uw kind de juiste klik heeft.

Uw kind in goede handen

Kiest u voor een van de gastouders uit Doetinchem die aangesloten zijn bij Krokodilletje, dan weet u zeker dat u te maken hebt met een gastouder die het beste met uw kind voorheeft. Alle gastouders hebben een professionele instelling, zijn pedagogische onderlegd en zorgvuldig door ons gescreend. Bovendien geldt voor iedere gastouder uit Doetinchem en de rest van het land dat deze in het bezit moet zijn van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Bespaar kosten met een gastouder uit Doetinchem

Wanneer u uw kind overdag elders moet onderbrengen, omdat u en uw partner aan het werk zijn, heeft u globaal gezien twee keuzes (als we opvang door familie achterwege laten). U kunt kiezen voor de kinderopvang of een gastouder. De keuze voor een gastouder in Doetinchem is onder meer financieel gezien aanzienlijk voordeliger. Het maximaal te hanteren uurtarief ligt namelijk bijna twee euro lager dan dat van de kinderopvang. Bovendien kunt u in de meeste gevallen aanspraak maken op kinderopvangtoeslag.

Verder doet gastouderbureau Krokodilletje er alles aan de bureaukosten zo laag mogelijk te houden. U betaalt voor onze bemiddeling dan ook enkel een vast maandbedrag, geen bijkomstige inschrijf-, koppelings- of wervingskosten, zoals bij andere gastouderbureaus geregeld het geval is. En wilt u de overeenkomst stopzetten? Dan hoeft u niet te vrezen voor een boete. Wij zijn er voor u en uw kind, niet om gemakkelijk geld te verdienen.

Kleinschalige opvang voor genoeg persoonlijke aandacht

Een ander – en waarschijnlijk het grootste – voordeel aan opvang door een gastouder, is dat uw kind voldoende aandacht krijgt. Begeleidsters van de kinderopvang moeten hun aandacht immers vaak verdelen over een relatief grote groep kinderen, terwijl de gastouder doorgaans hooguit een paar kinderen over de vloer heeft. Dat het ook nog eens bij u in de buurt is, maakt een gastouder in Doetinchem voor zowel uw zoon of dochter als uzelf prettig.

De opvangmarkt van Krokodilletje

Om de perfecte match te vinden tussen u, uw kind en een gastouder uit Doetinchem, hebben we de opvangmarkt in het leven geroepen. Bij ons ingeschreven ouders geven hier hun voorkeuren voor een gastouder aan, terwijl ook de gastouders een uitgebreid profiel invullen. Dit maakt het voor ons mogelijk om op zoek te gaan naar de gastouder in Doetinchem die het best bij u en uw kind past. Natuurlijk kunt u zelf ook een kijkje nemen tussen de beschikbare gastouders!

Schrijf u in en kom in contact met gastouders uit Doetinchem

Wilt u uw kroost binnenkort ook in veilige handen zien, wanneer u zelf aan het werk bent? Schrijft u zich dan in, dan gaan wij voor u op zoek naar een matchende gastouder in Doetinchem. En heeft u een vraag? Bel dan met één van onze medewerkers via 085 – 04 71 009 of stuur een e-mail naar info@krokodilletje.nl. Op naar de perfecte gastouder in Doetinchem voor u en uw kind!

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.