Gastouder Den Haag

Op zoek naar een gastouder in Den Haag?

Bent u op zoek naar een gastouder in Den Haag? Wij als gastouderbureau helpen u hier graag bij! Met een bestand van ruim 1500 gastouders is er altijd een geschikte oppas voor u aanwezig. Wij werken uiteraard alleen samen met de beste gastouders. Bovendien garanderen wij kleinschalige opvang met veel persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Wilt u een gastouder in Den Haag inschakelen? Kies voor Krokodilletje!

De kosten van een gastouder in Den Haag

In vergelijking met andere mogelijkheden van kinderopvang, is gastouderopvang de voordeligste mogelijkheid. Ons adviestarief is €5 per opgevangen uur. Het uiteindelijke tarief is door de gastouder en ouder zelf te bepalen. Doordat u alleen de daadwerkelijke uren betaalt en niet per dagdeel, houdt u meer geld over. Geld dat u kunt besteden aan andere leuke dingen voor uw kind. Bovendien is er een mogelijkheid voor kinderopvangtoeslag vanuit de overheid. Zo bespaart u nog meer!

De voordelen van een gastouder in Den haag

Een gastouder in Den Haag betekent volop mogelijkheden bij het kiezen van een oppas. Ook biedt het veel voordelen ten opzichte van andere vormen van kinderopvang.

Gastouderopvang is ideaal vanwege de flexibiliteit. In de meeste gevallen worden er namelijk geen openingstijden gehanteerd. Heb je extra vroeg oppas nodig of ben je onverwachts later? Dan is dit vaak geen probleem. En waar je kind bij ziekte op een kinderdagverblijf naar huis moet, kan deze bij een gastouder in Den Haag wel terecht. Daarnaast is de groep kinderen veel kleiner dan bij een kinderdagverblijf of BSO. Hierdoor is er meer persoonlijke aandacht voor de kinderen. Ook kunnen ze makkelijker kleine uitstapjes maken naar de speeltuin of kinderboerderij.

Ten slotte scheelt het dus ook enorm in kosten. Zo houdt u meer geld over voor andere inversteringen voor uw kind!

Vind uw gastouder in Den Haag

Bent u op zoek naar een gastouder in Den Haag of wilt u wat meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij te bereiken op 085 – 04 71 009 of stuur een mail naar info@krokodilletje.nl. Ook kan u direct het inschrijfformulier invullen. Schakel ons vandaag nog in voor een gastouder in Den Haag. Krokodilletje is hét netwerk van gastouders.

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.