Gastouder Delft

Bent u op zoek naar een gastouder in Delft? Bij gastouderbureau Krokodilletje kunt u in contact komen met vele geschikte gastouders uit uw woonplaats. Bij ons zijn namelijk meer dan 1500 gastouders ingeschreven, die we met zorg matchen. Dit werkt erg eenvoudig. U schrijft zich bij ons in, geeft daarbij uw specifieke wensen aan en wij gaan op zoek naar een gastouder in Delft die bij dat profiel past. Zelf kunt u ook kijken welke gastouders er in Delft beschikbaar zijn. Uiteindelijk kiest u natuurlijk zelf met wie u in zee gaat.

Enkel betrouwbare gastouders

Wij hanteren strenge selectiecriteria wanneer gastouders zich bij ons willen aanmelden. De veiligheid van uw kinderen staat immers te allen tijde voorop. Zo dient de gastouder over een diploma te beschikken in de richting Zorg en Welzijn, Pedagogiek, SPH of een andere zorg- en kindgerelateerde opleiding. Verder beschikken alle gastouders over een EHBO-diploma en dienen zij een geldige Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen. Bovendien evalueren wij met onze gastouders regelmatig de gang van zaken, om op de hoogte te blijven van eventuele problemen en proactief te kunnen handelen. Zo weet u zeker dat uw kind bij onze gastouders in Delft in goede handen is.

Opvang bij u thuis of bij de gastouder in Delft

In veel gevallen past een gastouder in Delft op meerdere kinderen, soms ook tegelijk. Meestal vindt de opvang dan ook bij de gastouder thuis plaats. Veel gastouders zijn echter flexibel en bieden de mogelijkheid om bij u thuis op uw kind(eren) te passen. Sommige kinderen voelen zich op die manier meer op hun gemak. Bovendien kan het kind zijn of haar eigen gang gaan en lekker spelen met het vertrouwde speelgoed, terwijl de gastouder bij u in Delft een oogje in het zeil houdt.

Voordeliger dan de buitenschoolse opvang

Wanneer u (weer) aan het werk moet en op zoek gaat naar een oplossing voor de opvang van uw kinderen, heeft u grofweg twee opties: een gastouder of de buitenschoolse opvang. Een gastouder in Delft heeft in dat opzicht enkele belangrijke voordelen. Allereerst krijgt uw kind meer persoonlijke aandacht dan wanneer hij of zij zich in een grotere groep op de BSO zou bevinden. Daarnaast opent en sluit de buitenschoolse opvang op vaste tijden, terwijl een gastouder doorgaans een stuk flexibeler is.

Tot slot bent u met een gastouder in Delft ook nog eens een stuk goedkoper uit, daar u betaalt voor de daadwerkelijke uren waarop uw kind bij de gastouder verbleef én het tarief lager ligt. U kunt overigens ook bij opvang door een gastouder gewoon aanspraak maken op de kinderopvangtoeslag, wanneer u dit via ons gastouderbureau laat lopen.

Vind een geschikte gastouder in Delft

Wanneer u zich bij ons aanmeldt, krijgt u toegang tot onze poule met gastouders in Delft. Wij kunnen u dan bovendien helpen de meest geschikte oppasouder voor u en uw kind te vinden. Vul daarom gauw het inschrijfformulier in. Heeft u vragen? Bel dan gerust naar 085 – 04 71 009 of stuur een e-mail naar info@krokodilletje.nl. Aan welke gastouder in Delft vertrouwt u uw kind binnenkort toe?

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.