Gastouder Amstelveen

Op zoek naar een gastouder in Amstelveen?

Bent u op zoek naar een gastouder in Amstelveen? Dan bent u bij Krokodilletje aan het juiste adres. Wij zijn namelijk hét netwerk van gastouders en voor gastouders voor een vertrouwde en kleinschalige kinderopvang. Wij werken met gastouders uit het hele land. Zo kunnen wij optimaal inspelen op uw vraag en u in contact brengen met de oppas die het beste aansluit bij uw opvang wensen en de behoeften van uw kind. Klinkt dit als een werkwijze naar wens? Vind uw gastouder in Amstelveen dan vandaag nog!

Tweede thuis

Wij begrijpen dat u graag wilt dat uw kind zich thuis voelt bij de opvang en er alle benodigde aandacht krijgt. Een gastouder in Amstelveen is hiervoor bij uitstek de ideale plek. Omdat de meeste kinderen (vaak) meerdere dagen per week naar de kinderopvang gaan, vinden wij het ook uitermate belangrijk dat deze omgeving veilig en vertrouwd voelt. Wij werken daarom enkel met professionele gastouders op wie u kunt vertrouwen en waar uw kind de juiste verzorging krijgt.

Persoonlijke begeleiding bij een gastouder in Amstelveen

Gastouderbureau Krokodilletje dient als bemiddelaar tussen gastouders en ouders. Samen met u zoeken wij naar de perfecte gastouder in Amstelveen. Bovendien regelen we de aanmelding, de inschrijving in het LRKP, het papierwerk en de financiële afhandeling. Hoeft u zich daar in ieder geval geen zorgen over te maken! Bovendien krijgt u van ons een vast contactpersoon bij wie u altijd terecht kunt voor advies of ondersteuning. Kijkt u ook al uit naar uw gastouder in Amstelveen?

De voordelen van een gastouder in Amstelveen

Behoort u binnenkort ook tot een tevreden ouder met een kind dat graag naar zijn opvang gaat? Wij zetten de grootste voordelen van een gastouder in Amstelveen alvast voor u op een rij.

Flexibel
Een gastouder staat garant voor een opvang op maat. Uw wensen en de behoeften van uw kind staan namelijk voorop. Tijden en activiteiten zijn geheel vrijblijvend te bespreken. Wel zo makkelijk wanneer u een keer iets later bent of geen vaste tijden werkt.

Voordelig
Een
gastouder in Amstelveen is gemiddeld gezien zo’n 20% goedkoper dan andere vormen van kinderopvang.

Kleinschalig
Een gastouder biedt opvang aan maximaal 6 kinderen. Op deze manier komt uw kind in aanraking met andere kindjes, maar is er ook de benodigde rust.

Wilt u meer weten over een gastouder in Amstelveen?

Bent u op zoek naar meer informatie of wilt u zich inschrijven? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op het nummer 085 – 04 71 009. Per e-mail zijn wij te bereiken via info@krokodilletje.nl. Liever online aanmelden? Dit kan via ons inschrijfformulier.

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.